reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Ja w pierwszej ciązy nie byłam pewna do porodu bo raz powiedzieli,że dziewczynka raz chłopak, a później nie było widać, więc stresuje się by tym razem się udało trafić.

reklama
MEDIO NAPEWNO TYM RAZEM SIĘ UDA ZOBACZYĆ :tak: JA DZISIAJ SIĘ WYMĘCZYŁAM MYCIEM PODŁÓG, PRZEPRAŁAM TROSZKE DYWAN NA SZCZEŚCIE NIE JEST DUŻY:-) JESZCZE CZEKA MNIE SZYKOWANIE OBIADKU NORMALNIE PADAM DZISIAJ Z NÓG;-)

A do Krzysia przyszedł kolega, Anglik jego matka lubi mi go podrzucać, bałagani,śmieci, psuje,kruszy, sika na sedes(a ma już 6 lat) wrrr, muszę coś z tym zrobić bo coraz częciej mi go przywozi i ja też padampo jego wizycie z nóg.
Olinduś to życzę za to spokojnego popołudnia i wieczorku:)

MEDIO TO BARDZO CI WSPÓŁCZUJE Z TYM KOLEGĄ JA BYM DOSTAŁA SZAŁU JAKBY JAKIEŚ OBCE DZIECKO MI TAK BRUDZIŁO TO JUŻ SOBIE WYOBRAŻAM CO ON ROBI W DOMU:wściekła/y::szok:

Cześć!

Olinda jak się masz, pospałaś troszkę, jak Ola?

Mój Krzyś już ogląda bajki, zaraz idziemy do sklepu i jakoś zleci.

CZEŚĆ MEDIO :-) DZISIAJ TROSZKĘ WCZEŚNIE WSTALAM ALE JAK MĄŻ JEST W DOMKU TO JAKOŚ TAK WYCHODZI:tak: WCZORAJ OLIWKA TROSZECZKE SZALAŁA W BRZUSZKU STRASZNIE SIE WYPINAŁA ŻE AŻ BOLAŁO ALE MA MAŁO MIEJSCA WIĘC JEJ WYBACZAM;-):-) A OLA CODZIENNIE MNIE PYTA MAMO KIEDY WYPUSZCZĄ DZIDZIUSIA Z BRZUSZKA?:-D TAK JAK MY NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ. A JAK TAM KRZYSIU TEZ NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ??????????? BUZIAKI I ŻYCZYMY MIŁEGO DNIA:tak::-)

Krzysiu też codziennie pyta jaki dzidziuś już jest duży.
Olinduś jestem wściekła jak nie wiem, moi sąsiedzi puszczają znowu głośno muzę, niby starsi ludzie ok 60, ale dają głośno i jeszcze drzwi otwierają, nie wiem co mam na to zrobić, godz jeszcze wytrzymam ale dłużej wrrr, wnerwia mnie to niemiłośerenie, ach czekam na męża zaraz wraca, za ok 30 min. Już nie mam siły.

Moja dzidzia narazie delikatne kopie, bo moja w sumie mniejsza od Twojej o miesiąc, ja mam termin na 25 grudzień. Pozdrawaim.

Medio ty to bidulka jesteś;-):tak: jak nie kolega Krzysia to teraz sąsiedzi naprawde idzie oszaleć ja na szczęście mam cisze i spokój co zresztą uwielbiam:-D mam nadzieje że chociaż wieczór miałaś spokojny:tak: czego oczywiście Ci życze:tak: Buziaki

Dzieki. Wieczór był spokojny, na szczęście,nie wiem jak u Ciebie ale u mnie upał i bardzo duszno.
Olinda a masz jakieś zachcianki takie jak się niby ma na dziewczynkę, np. słodycze, i czy jesz kwaśne czy nie lubisz. Ciekawa jestem czy sie sprawdza.
POZDRAWIAM.

reklama
CZEŚĆ MEDIO:-) U MNIE TAKI SAM UPAŁ CHOĆ NA DUCHOTE NIE NARZEKAM BO MAMY Z SALONU WYJŚCIE NA OGROD WIĘC DRZWI SĄ POOTWIERANE I NIE JEST TAK ŹLE:tak: A JEŚLI CHODZI O ZACHCIANKI TO JEDYNE CO MOGE JEŚĆ PRZEZ CAŁY CZAS TO LODY CZEKOLADOWE:-):-D ALE NIE ODRZUCA MNIE OD KWAŚNEGO, NORMALNIE WSZYSTKO JEM ALE LODY UWIELBIAM:-D MIŁEGO DNIA:tak:

Do góry