reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Aha ja dowiadywalam sie w polsce u oli pediatry do którego mam więcej niż 100% zaufania o witamine d3 czy podawać czy jednak nie powiedział że on radzi mi podawać najmniejszą dawke która napewno nie zaszkodzi dziecku a może dużo pomóc i ja napewno będe podawać oliwce tą witamine. Buziaki

reklama
Olinda świetnie,że Oliwia zechciała się pokażać teraz wiesz już jakie ciuszki kupować, choć pewnie masz trochę Oli.
A po co im dokumenty z przebiegu pierwszego porodu i ciązy, czy po to by potwierdzć cesarkę?

Z TEGO WSZYSTKIEGO NIE PODZIĘKOWAŁAM ZA GRATULACJE A WIEC BARDZO DZIĘKUJE JESTEM SZCZEŚLIWA JAK NIE WIEM CO:-):-):-) PRZEDE WSZYSTKIM CHCĄ POTWIERDZIĆ WIADOMOŚĆ O TEJ MOJEJ PRZEGRODZIE W MACICY ALE ICH ZDANIEM TO ŻE ONA JEST NIE OZNACZA ŻE NIE BĘDE MOGŁA SAMA URODZIĆ BYLI BARDZO ZDZIWIENI :szok:(TAKĄ LEKARKA MIAŁA MINE) ŻE MIAŁAM PRZEZ TO ZAGROŻONĄ CIĄZE I CO MIESIĄC MIAŁAM USG ICH ZDANIEM NIE BYŁO TO POTRZEBNE.:baffled: BUZIACZKI I SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

TAK IMIĘ BYŁO WYBRANE JAK TYLKO DOWIEDZIELIŚMY SIĘ O CIĄŻY A DLA CHŁOPCA MIAŁO BYĆ OLIWIER:-D BO TEZ ŚLICZNE:tak:ALE MÓJ MĄŻ OD POCZĄTKU JAK I PRZY PIERWSZEJ CIĄŻY TAK I TERAZ BYL PRZEKONANY ŻE BĘDZIE DZIEWCZYNKA NO I JEST. NO I BĘDZIEMY MIELI W DOMKU OLĘ I OLIWIE:-D:-D BUŚKA

Dziewczyny no jak dobrze pójdzie to za tydzień i ja się dowiem kto u mnie w brzuszku mieszka, już dziś nie mam żadnych przeczuć. Myślę tylko o tym by dzidza pokazała swe wdzięki, bo nie chcę życ w niepewności hihi, chcę wiedzieć!
Miłego dnia!

DZIEN DOBRY:-) MEDIO TRZYMAM KCIUKI ŻEBY TWOJA DZIDZIA TAK SIĘ ODSŁONIŁA JAK MOJA OLIWKA :-D BUZIAKI I RÓWNIEŻ ŻYCZĘ SŁONECZNEGO I MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Do góry