DZIEŃ DOBRY:-)DZISIAJ ZNOWU SŁONECZKO ŚWIECI, MAM NADZIEJE ŻE TAK ZOSTANIE DO KOŃCA DNIA JUTRO O TEJ PORZE BĘDE MIAŁA USG 12 TYGODNI CZEKAŁAM ŻEBY ZNOWU ZOBACZYĆ FASOLKE SZKODA ŻE CODZIENNIE NIE MOŻEMY ZAGLĄDAĆ DO SWOICH MALEŃSTW. ;-) BUŚKA
reklama
Medio
Fanka BB :)
Czekam jutro na wieści
Ja wieczorami mam nudności.
Zdarzają się szczególnie gdy jestem zmęczona lub zdenerwowana, dzidzia kopie delikatnie, są dni,że cześciej czasem raz na dzień da o sobie znać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.W sierpniu, dokładnie 5 mam usg 3D we Wrocławiu mąz tez będzie ze mną, bo już 6 sam wraca do Anglii, a my zostajemy na dłużej.Dziś Krzysiu ma wreszcie zakończenie roku, zaniósł kwiatki, a jak dawał to był tak zawstydzony,że aż mi się chciało śmiać z niego.
Ja wieczorami mam nudności.
Zdarzają się szczególnie gdy jestem zmęczona lub zdenerwowana, dzidzia kopie delikatnie, są dni,że cześciej czasem raz na dzień da o sobie znać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.W sierpniu, dokładnie 5 mam usg 3D we Wrocławiu mąz tez będzie ze mną, bo już 6 sam wraca do Anglii, a my zostajemy na dłużej.Dziś Krzysiu ma wreszcie zakończenie roku, zaniósł kwiatki, a jak dawał to był tak zawstydzony,że aż mi się chciało śmiać z niego.
PEWNIE NIEDLUGO SIE SKOŃCZA TE NUDNOŚCI JA JAK ZACZĘŁAM MIEĆ WIECZORAMI TO JUŻ BYŁA KOŃCÓWKA I ZA PARE DNI PRZESZŁY ZUPEŁNIE USG BĘDZIESZ MIAŁA WE WROCŁAWIU TO ZNACZY ŻE MIESZKAŁAŚ NIEDALEKO CZY W SAMYM WROCŁAWIU BO JA MIESZKAŁAM OKOŁO 20 KM ZA WROCŁAWIEM. TEŻ BYM CHCIALA ZROBIĆ TAKIE USG ALE TUTAJ JEST STRASZNIE DROGIE :-(
alex3meyer
Matka gagatka
Witam
Odnosnie tego usg- rzeczywiscie tu jest potwornie drogie. Polozna mi mowila zebym sie zastanowila, bo to 600 funtow. No i niestety nie robilam, wiec jak macie okazje i jest tanio to robcie. Pozdrawiamy.
Odnosnie tego usg- rzeczywiscie tu jest potwornie drogie. Polozna mi mowila zebym sie zastanowila, bo to 600 funtow. No i niestety nie robilam, wiec jak macie okazje i jest tanio to robcie. Pozdrawiamy.
alex3meyer
Matka gagatka
Z tym spaniem to roznie bywa. Niestety wstaje w nocy od 3-5 razy, bo maly chce cyca. A z jedzeniem to calkiem ladnie.Powprowadzalismy juz rozne owocki i warzywka oraz kleik i ladnie mu to idzie. Do butli tylko nie moge go przekonac. Mecze sie juz ladnych pare tygodni, zeby wypil z butli, to moze ladnie noc by przespal, ale bez sukcesow na razie:-(.
Medio
Fanka BB :)
W sumie to jeszcze maluszek i możesz go jeszcze karmic, pewnie szybko schudłaś po ciąży jak Maluszek ma teki apetyt i dopomina się często cyca.Z tym spaniem to roznie bywa. Niestety wstaje w nocy od 3-5 razy, bo maly chce cyca. A z jedzeniem to calkiem ladnie.Powprowadzalismy juz rozne owocki i warzywka oraz kleik i ladnie mu to idzie. Do butli tylko nie moge go przekonac. Mecze sie juz ladnych pare tygodni, zeby wypil z butli, to moze ladnie noc by przespal, ale bez sukcesow na razie:-(.
Ja chciąłbym długo karmić drugie dziecko, przy pierwszym dziecku nie wyszło tak jak planowałam, bo w tamtym czasie studiowałam i zostawał czasem z babcią,a mały jak poczuł butlę to nie chciął pic z cyca, a pokarmu miałm coraz mniej mimo,że ściągałam, więc 4 miesiące i był koniec.
alex3meyer
Matka gagatka
Tak, rzeczywiscie, slyszalam, ze dzieci bardzo szybko przyzwyczajaja sie do butelki i potem juz nie chca cyca.
Schudnac- schudlam bardzo szybko, tak jak mowisz. ale pewnie niedlugo nadrobie, bo lubi sie hamburgerki
Schudnac- schudlam bardzo szybko, tak jak mowisz. ale pewnie niedlugo nadrobie, bo lubi sie hamburgerki
reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Moj nie dostawal, pytalam HV czy podawac, powiedziala, ze nie, tylko na spacerki czesto chodzic i samemu dobrze jest zazywac, to przejdzie do dziecka z mlekiem. Dlugo sie zastanawialam, czy mojej mamie nie powiedziec, zeby gdzies w Polsce zalatwila i wyslala, ale w koncu nie dawalam, tylko sama bralam tak jak mi ta HV powiedziala. Na razie wszystko jest w najlepszym porzadku i maly rozwija sie bardzo dobrze.
Podziel się: