reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene - ten zastrzyk to Depo-Provera

Dziewczyny mam pytanko jak sie nazywa dofinansowanie co dostaje sie 190 funciakow i od kiedy mozna sie o niego starac bo moja kolezanka jest w 12 tc i chcialabym jej doradzic o co moze sie starac.

Buziaki

reklama
Witam nowe mamusie;-)
Olinda slodkie malenstwo:tak::-)
£190 to Health in Pregnancy Grant i nalezy sie kazdej przyszlej mamie od 25 tygodnia ciazy. Wniosek trzeba wziac od poloznej lub lekarza, ktory musi to podpisac;-)
£500 to Sure Start Maternity Grant i nalezy sie gdy pobierasz konkretne zasilki (pisalysmy o tym wczesniej). Wniosek pobiera sie z JobCentre 11 tyg przed porodem do 3 miesiaca po:tak:

Co do okreslenia plci to mi scan w 20tyg robila wlasnie hinduska i zarzadalam zeby mi powiedziala. To chyba zalezy na kogo sie trafi i jaki humor bedzie miala ta pani:sorry2: Poza tym cos jest w tych w tej naszej inuicji bo mimo ze od zawsze marzylam zeby miec corcie, to jakos bylam przekonana ze to chlopak i mialam racje:-):-D

Czy to normalne ze jest mi niedobrze jak na poczatku ciazy? Niestety mialam ostatnio troche stresow, moze to z nerwow?
Naprawde juz sie nie moge doczekac:-)

Ostatnia edycja:
Olinda slodka corcia :tak::blink::tak:
Melka79 pod koniec ciazy to juz wszystko jest mozliwe,ja pod sama koncowke czulam sie fatalnie,mdlosci tez sie zdarzaly,ale warto bylo:-D;-)bo macierzynstwo to najwspanialsza rzecz jaka mnie w zyciu spotkala:tak::-):tak:

Bernadetka no moja rocznica też była 23.06,niestety ja byłam już wczesniej przez koleżankę umówiona u fryzjera i wróciłam do domu o 8.30 więc nie poszaleliśmy w rocznice nadrobimy w wakacje:tak:

A tak w ogóle to w sobotę lecimy do Katowic,mamy wesele:-D,mały zostaje z teściową na noc:szok::szok::szok: myslę,że nie będzie tak źle,bo już z nim zostaje od 1 czerwca i daję radę z "wychowaniem"ale i tak się boję.
Fakt,że to tylko od 6rano w sobotę do 9 rano w niedzielę czyli 27godz.:baffled:

Pozdrowionka i dobrej nocki

Olinda piekna dziewczynak, a jak łądnei siedzi.
Tajchi udanej zabawy na weselu, teściowa napewno dobrze się zajmie małym, a Wy się wyszalejcie:)

Tajchi ja dzisiaj ide na imprezke razem z moimi przyjaciolmi no i z M oczywiscie, ale nasza to juz 8 rocznica slubu. Jedziemy na Totenham Court Road do klubu salsy, mam nadzieje ze bedzie fajnie.:-);-)
Olinda cudne to twoje malenstwo.

reklama
Dziewczyny nie wiecie jak to jest z przewożeneim fotelika samochodwoego w samolocie, bo wózki wiem ,ze przyjmują za darmo a jakbym chciała dodatkowo wziąc fotelik?

Do góry