Hej dziewczyny!
Medio - fajny bujaczek - muszę się zdecydować na jakiś, a co do Krzysia - też znam samych fajnych
Olinda - też fajna bujaczka, i zgadzam się co do głębokiego - mało się tego używa, ale ja i tak kupiłam coś takiego: 3w1
Z Polski, wysłali na drugi dzień od wpłaty kaski, moja mama odebrała kolejnego dnia, wszystko sprawdziła przy kurierze - podobno bardzo fajne ustrojstwo :-)
Tylko nie mieli czerwonego fotelika, ale mama mówi, że ten błękitny, który w zamian wybrałam jest najładniejszy z całego zestawu
Wszystko razem znów zapakowała i wysłała mi tutaj - ciekawe ile będzie szło
Razem z przesyłkami wyszło mnie to nieco ponad 1300zł - więc cena bardzo przystępna
A w ogóle na wózek zdecydowałam się po dogłębnych badaniach konsumenckich przeprowadzonych kilkanaście dni wcześniej - wzięłam taki który na różnych forach i stronach z ocenami miał najlepszą opinię
Ale chyba już to pisałam
Olinda, Melka - dzięki za namiary na podpaski i majty
Fasoleczka - rozważ ten wózek z PL - podobno jest bardzo dobry - ale opieram się tylko na opiniach innych rodziców i teraz mojej mamy, która stwierdziła, że faktycznie jest stabilny i solidny - przynajmniej taki się wydaje, oczywiście wszystko wyjdzie w praniu
Asinka, szok
, jak możesz to się wyprowadź, nie znoszę takich sytuacji, a i kłócić się też nie lubię, więc przy najbliższej okazji opuściłabym to miejsce ...
Melka, Fasoleczka - z tym zatruciem ciążowym to już zaczynam mieć schizy - wczoraj lekko spuchła mi prawa stopa - tak samo zaczęło się w ciąży z Alicją
ale mój mąż uważa, że wmawiam sobie i panikuję - dobrze, że dziś mam wizytę u położnej i lekarza to od razu powiem o tym symptomie. Poza tym trochę swędzą mnie piersi, szyja i palce - u rąk i stóp - i bardzo ciężko się w tych miejscach drapać - oczywiście naczytałam się od razu o cholestazie
, ale myślę, że każda z Was reaguje nadmiernie jak zauważy u siebie coś dziwnego, lepiej to skonsultować w każdym razie. Zobaczymy co mi powiedzą dziś na wizycie...