reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

tajchi - napewno wyjda mu szybciutko i bezbolesnie ,Olivka jest pierwszym dzieckiem ktore znam ktora tak ciezko przechodzi zabkowanie :-:)wściekła/y::wściekła/y: takze nie martw sie wszystko pojdzie jak po masle zobaczysz:tak::-)

reklama
Medio w prywatnej szkole dla chłopców 10-18lat niestety nie jako nauczycielka tylko i wyłacznie przygotowujemy posiłki dla chłopców i przyrządzamy różne bankiet szkolne,których jest masa.
olind dzięki za pocieszenie z tymi ząbkami

w koncu nadrobilam moja nieobecnosc :-) troche tego bylo do przeczytania :tak:
Tajchi my tez chrzcimy naszego malego 5 lipca, tylko ze w PL :-)
Paula bylas juz na solarium? kurcze bo ja sie zastanawiam czy juz moge sie opalac, jestem taka blada ze patrzec na siebie nie moge :wściekła/y: w przyszlym tyodniu ide zrobic wlosy, a do zrzucenia zostalo mi jeszcze ok 7kg (przytylam 20.5kg) pocieszajace jest to ze mieszcze sie juz w 2 pary spodni z przed ciazy :-) w te bardziej elastyczne :-D w reszte chyba juz nigdy sie nie zmieszcze bo w biodrach sie rozeszlam :baffled:
Olinda wszystkiego najlepszego dla Niuni

moj Maly dzisiaj skonczyl miesiac :-) ale ten czas szybko leci!
My do PL jedziemy 29czerwca na 2 tygodnie i tez mam nadzieje ze pogoda dopisze :-):cool2: bo tej tutejszej mam dosc
pozdrawiam buziaki

Karolina nic się nie martw zmieścisz się i w tamte spodnie, daj sobie czas, będziesz laska jak nic!
Tajchi a to super masz prace, pozazdrościć, a chłpoaki te starsze nie podrywają Cię?

Dzien dobry:-)

Karolinka 577- dziekujemy za zyczonka i rowniez skladamy najlepsze zyczonka dla Ciebie i synusia spoznione ale bardzo szczere:tak::-):-)

A jesli chodzi o kilogramy to mi pozostalo 6 kg i nie zapowiada sie zebym schudla stoje w miejscu i tez sie rozeszlam w bioderkach choc wszyscy mowia ze teraz to wygladam dobrze bo przed ciaza bylam za chuda a spodnie z przed ciazy zatrzymuja mi sie w polowie uda :szok::-D:-D:-D tylko szkoda mi tych spodni bo 2 tyg przed tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy kupilam sobie 3 pary bo myslalam ze te angielskie zarcie tak na mnie dziala ze tyle przytylam:szok::-D :-Da tu buch niespodzianka bedzie dzidzius :-)

Buziaki milego dnia

Medio no coś Ty;-):-D,przeciez ja już 30-tke mam:-D,ale fajnie nieraz z nimi pogadać,chociaż te małolaty to czasem mnie starsznie wkurzaja ale cóż tak juz jest.
Praca w sumie dobra,ale mało płatna, ide do pracy tylko na miesiąc,żeby za wakacje jeszcze zapłacili i zwolnie sie w sierpniu.Bo chce jeszcze z Kacperkiem posiedzieć w domu,tym bardziej,ze mąż ma prace pewna i stałą i kasy starczy,a może jakies drugie sie zrobi w między czasie:tak::tak:
karolinka dzięki za zyczonka,super że będzie w ten sam dzień sie stresowac i balowac hihihi;-)

Olinda penwie Ty chudzinka jak nic jesteś i wysoka jesteś chyba masz chyba z 170 co?
Tajchi no to staraj się Kobietko o drugie, trzymam kciuki:)

Zamówiłam dziś Karolkowi śliniaki z wyhaftoanym imieniem 5 szt. on cały czas jest praktycznie w śliniaku (tak ulewa) więc niech ma już ze swoimi imieniem.

reklama
Medio - no co Ty ja mam zaledwie 163cm :tak::-) a waze 55kg wiec tak w normie bo przed ciaza wazylam 48kg to bylam chudziudka

Do góry