karolinka577
mama Oliverka
a jakie tabletki bierzecie? mi gp wypisal NORIDAY, ja nigdy wczesniej nie stosowalam tabletek, od kad jestem z moim m to nie stosowalismy zadnych srodkow antykoncepcyjnych, ale tydzien temu dowiedzialam sie ze moje kolezanki sa w ciazy, jedna ma synka 6 miesiecy a druga 9 miesiecy, wiec popedzilam do gp co sil, bo nie chce miec teraz drugiego dzidziusia! w planach mamy drugie dziecko dopiero za ok 2lata moze pozniej :-) na pewno nie chce przestac na jednym :-), ale w sytuacji jakiej tu jestem, nie dalabym sobie rady sama z 2 niemowlaczkow, m caly dzien w pracy, a mamusi tu nie mam
no wlasnie Olinda co to za zastrzyk?
ja tez mam schize ze przytyje po tablatkach, dlatego caly czs sie kontroluje na wadze i w lustrze
znajoma w PL zrobila sobie implant, w ciagu 3miesiecy przytyla 15kg!! masakra
no to mi jeszcze zostalo jakies 1.5tg i mozemy zaczac sie przytulac :-):-):-)m juz sie nie moze doczekac ale jest cierpliwy i to sie chwali ;-)
no wlasnie Olinda co to za zastrzyk?
ja tez mam schize ze przytyje po tablatkach, dlatego caly czs sie kontroluje na wadze i w lustrze
znajoma w PL zrobila sobie implant, w ciagu 3miesiecy przytyla 15kg!! masakra
no to mi jeszcze zostalo jakies 1.5tg i mozemy zaczac sie przytulac :-):-):-)m juz sie nie moze doczekac ale jest cierpliwy i to sie chwali ;-)