reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

mamunia w takim wypadku nie zazdroszcze. Taka dluga rozlaka:shocked2:
olinda gratulacje, takie male rzeczy, a jaka wielka radosc:)
medio twoj maluch nie musi pic herbatek, bo ma to szczescie, ze ma mleczko od ciebie:sorry2:

reklama
mojemu kacperkowi pierwszy zabek wyszedl jak mial 11miesiecy,a slinil sie i pchal wszystko do buzki odkad skonczyl 3m-ce. teraz ma 11(gorne i dolne jedynki i dwojki i trzy tylnie trzonowe) co noc poplakuje bo jeden tylni pcha sie juz od miesiaca i nie moze sie prebic... no i boje sie jak bedzie moj skarbek cierpial jak oczne beda mu wychodzily...

Dzien dobry :-)

Ja tylko na chwilke sie przywitac i pochwalic sie :tak: dzisiaj Olivce wyszedl pierwszy zabek - och jaka jestem szczesliwa:tak::-):-):-):-)

Milego dzionka zycze

Olinduś wielkie gratulację, brawo, super:):-):-):-)
Dolna jedynka?
congratulations_comment_graphic_05.gif

witajcie kofane.....
po dluuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecnosci...to chyba len mnie dopadl...
brzunio rosnie jak na drozdzach...

mialam problemy z cisnieniem i chyba dlaej je mam..:baffled:

chcialam sie zapytac o wozki...
czy ma kotoras moze wozek x-lander??
ja chce zamowic zielone jabuszko...ale najpierw potrzebuje jakis opini...

buziaki

Medio- tak dolna jedynka :tak: dzisiaj byla super spokojna jak wyszedl jej ten zabek choc wieczorem jeszcze troche plakala ale chyba reszta sie przebijala bo narazie wyczulam taka mala igielke :tak: mam nadzieje ze teraz bedzie z gorki i juz nie bedzie sie tak meczyla :tak:

Milego weekendu mamusie

Witam,

Wkurza mnie ta baba (HV) strasznie, poza tym chyba szkotka jest, bo trudno ja zrozumiec ((((((((((((

Myleene mieszkam w szkocji od 5 lat, ale jak spotkam takiego prawdziwego szkota z polnocy to dopiero jest ciezko go zrozumiec :-D:-D:-D a na dodatek babka od ktorej wynajmuje mieszkanie zaciaga po szkocku, strasznie ciezko ja zrozumiec zwlaszcza jak rozmawiamz nia przez telfon:-p

mialam dzis ciezki dzien, Oliver caly dzien mi marudzil, caly czas chcial cyca, najadal sie na 10 min i znowu domagal sie posilku, do tego co chwile mu sie ulewalo, wiec w koncu dalam mu butelke, wypil naraz 90mli w koncu po ponad 4 godzinach poszedl spac. nie mam innego wyjscia i bede musila dokarmiac go butelka, mam nadzieje ze 2 butelki na dobe mu starcza bo nie chce rezygnowac z karmienia piersia :baffled:
uciekam sie przespac
papa

Olinda oby juz był z górki, bo malusia już dośc się namęczyła:)
Ja równiez czekam na ząbka, choć u Karolka to chyba nie prędko moze za miesiąc dwa jak nie póżniej.

witam sobotnio:)

mamunia2--czy ja wiem...cisnienie jak cisnienie...ostatnio bylo cos okolo 145/95 i musialam dospzitala jechac podlaczyli mnie pod ktg jak sadze i tak lezalam godzinke no i znowu cisnienie do sprawdzenia...
ale na drugi dzionek bylo juz ok.......:zawstydzona/y:

jak zapytalam poloznej a pozniej w szpitalu czy powinnam kupic sobie maszyne do mierzenia cisnienia to............KATEGORYCZNIE ODRADZILY.........
stwierdzily ze bede sie denerwowac i wydzwaniac do nich za kazdym razem jak cisnienie tylko podskoczy hehhe dobre co?
:dry::dry::dry:cwaniaczki:cool2:

A co do wozeczka ma ktos moze x-lander???????

reklama
Do góry