reklama
junia21
Zaangażowana w BB
mojemu kacperkowi pierwszy zabek wyszedl jak mial 11miesiecy,a slinil sie i pchal wszystko do buzki odkad skonczyl 3m-ce. teraz ma 11(gorne i dolne jedynki i dwojki i trzy tylnie trzonowe) co noc poplakuje bo jeden tylni pcha sie juz od miesiaca i nie moze sie prebic... no i boje sie jak bedzie moj skarbek cierpial jak oczne beda mu wychodzily...
Medio
Fanka BB :)
Dzien dobry :-)
Ja tylko na chwilke sie przywitac i pochwalic sie dzisiaj Olivce wyszedl pierwszy zabek - och jaka jestem szczesliwa:-):-):-):-)
Milego dzionka zycze
Olinduś wielkie gratulację, brawo, super:-):-):-)
Dolna jedynka?
fasoleczka
witajcie kofane.....
po dluuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecnosci...to chyba len mnie dopadl...
brzunio rosnie jak na drozdzach...
mialam problemy z cisnieniem i chyba dlaej je mam..
chcialam sie zapytac o wozki...
czy ma kotoras moze wozek x-lander??
ja chce zamowic zielone jabuszko...ale najpierw potrzebuje jakis opini...
buziaki
po dluuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecnosci...to chyba len mnie dopadl...
brzunio rosnie jak na drozdzach...
mialam problemy z cisnieniem i chyba dlaej je mam..
chcialam sie zapytac o wozki...
czy ma kotoras moze wozek x-lander??
ja chce zamowic zielone jabuszko...ale najpierw potrzebuje jakis opini...
buziaki
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
fasoleczka- oj to niedobrze:-( a duże te problemy?
Medio- tak dolna jedynka dzisiaj byla super spokojna jak wyszedl jej ten zabek choc wieczorem jeszcze troche plakala ale chyba reszta sie przebijala bo narazie wyczulam taka mala igielke mam nadzieje ze teraz bedzie z gorki i juz nie bedzie sie tak meczyla
Milego weekendu mamusie
Milego weekendu mamusie
karolinka577
mama Oliverka
Witam,
Wkurza mnie ta baba (HV) strasznie, poza tym chyba szkotka jest, bo trudno ja zrozumiec ((((((((((((
Myleene mieszkam w szkocji od 5 lat, ale jak spotkam takiego prawdziwego szkota z polnocy to dopiero jest ciezko go zrozumiec a na dodatek babka od ktorej wynajmuje mieszkanie zaciaga po szkocku, strasznie ciezko ja zrozumiec zwlaszcza jak rozmawiamz nia przez telfon
mialam dzis ciezki dzien, Oliver caly dzien mi marudzil, caly czas chcial cyca, najadal sie na 10 min i znowu domagal sie posilku, do tego co chwile mu sie ulewalo, wiec w koncu dalam mu butelke, wypil naraz 90mli w koncu po ponad 4 godzinach poszedl spac. nie mam innego wyjscia i bede musila dokarmiac go butelka, mam nadzieje ze 2 butelki na dobe mu starcza bo nie chce rezygnowac z karmienia piersia
uciekam sie przespac
papa
fasoleczka
witam sobotnio
mamunia2--czy ja wiem...cisnienie jak cisnienie...ostatnio bylo cos okolo 145/95 i musialam dospzitala jechac podlaczyli mnie pod ktg jak sadze i tak lezalam godzinke no i znowu cisnienie do sprawdzenia...
ale na drugi dzionek bylo juz ok.......
jak zapytalam poloznej a pozniej w szpitalu czy powinnam kupic sobie maszyne do mierzenia cisnienia to............KATEGORYCZNIE ODRADZILY.........
stwierdzily ze bede sie denerwowac i wydzwaniac do nich za kazdym razem jak cisnienie tylko podskoczy hehhe dobre co?
cwaniaczki
A co do wozeczka ma ktos moze x-lander???????
mamunia2--czy ja wiem...cisnienie jak cisnienie...ostatnio bylo cos okolo 145/95 i musialam dospzitala jechac podlaczyli mnie pod ktg jak sadze i tak lezalam godzinke no i znowu cisnienie do sprawdzenia...
ale na drugi dzionek bylo juz ok.......
jak zapytalam poloznej a pozniej w szpitalu czy powinnam kupic sobie maszyne do mierzenia cisnienia to............KATEGORYCZNIE ODRADZILY.........
stwierdzily ze bede sie denerwowac i wydzwaniac do nich za kazdym razem jak cisnienie tylko podskoczy hehhe dobre co?
cwaniaczki
A co do wozeczka ma ktos moze x-lander???????
reklama
Podziel się: