reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

dziekuje kochame mamusie....
ja jakos wracam do formy jest ciezko... ale daje sobie rade...
myszka rosnie... czsem nie da o sobie zapomniec... no ale to tylko malenstwo...
karmie w dzien cycem a na noc daje butelke tak mi lepiej...

reklama
Witam,
cisza na forum jak makiem zasial...

Widzialam sie z HV wczoraj. Maly wazy 4900g, a wiec klocuszek ładny z niego. Poza tym nie spodobaly jej sie krostki na buzi i bialy nalot na jezyczku. Wiec tlumacze jej, ze wlasnie skonczyl jesc i to normalne, a ona mnie na natychmiastowa wizyte do GP skierowala. Zanim GP nas przyjal, nalot z jezyczka zniknal:)) Powiedzial, ze z malym wszystko ok.

Wkurza mnie ta baba (HV) strasznie, poza tym chyba szkotka jest, bo trudno ja zrozumiec.

mamunia zmienilam mleczko, ale podobnie jak w twoim przypdku roznicy prawie nie ma...
Aha Myleene była bym zapomniała: na dwójeczce starałam się nie karmić go częściej niż co 3 i pół, 4 godziny:) Powtarzam, że starałam się;))))
Czyli nie dalo sie wytrzymac??
U mnie to samo, niezle musze sie nastarac, by te 3 godziny odstepu zachowac:((((((((((((

Myleene- no ciężko było ale wytrzymaj jeszcze troszkę to na pewno się przyzwyczai zobaczysz:) A o herbatkach myślałaś? Bo mogą być pomocne także w przeczekaniu tych 3, 4-ech godzin.

mamunia pewnie, ze wytrzymam, musze:))
HV kazala mi miedzy karmieniami przepajac woda, ale ja nie chce ladowac wody w malego. Mam herbatke z kopru wloskiego, ale ona jest pomocna na kolki. A on nie ma takiego problemu.
Jaka Ty bys mi polecila?

A nie doczytałaś wczoraj? Bo napisałam Ci wszystkie jakie stosowałam i polecam. A ma kto Ci kupić w polsce? Bo jak nie to ja mogę ci przywieść i przesłać bo za tydzień wracam:)

Doczytalam, tylko chcialabym nie ma jak to sprawdzony material:)) Dziekuje za oferte, ale akurat szwagier jest w Pl wiec mi przywiezie.
Mamunia w Pl sie baluje? Jak pogoda? Zycze milego pobytu:))
I zazdroszcze bo ja niestety teraz nie moge jeszcze jechc:(

Fajne są te herbatki, ja małemu nie podaje jeszcze, ale sama pje z hippa dla mam karmiących tez zawiera koper włoski.

Niestety jestem tu już 7 miesięcy ale na szczęście dzisiaj przylatuje mężuś:-) bo w niedzielę mamy komunię, a za tydzień wracamy do domku hura... pogodę mamy cały czas śliczną, więc trochę ze sobą przywieziemy:-D.

reklama
Dzien dobry :-)

Ja tylko na chwilke sie przywitac i pochwalic sie :tak: dzisiaj Olivce wyszedl pierwszy zabek - och jaka jestem szczesliwa:tak::-):-):-):-)

Milego dzionka zycze

Do góry