reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Medio nie odchudzam sie, nie stosuje diet, faktem jest ze waga sama mi spada, ale jem normalnie, w normalnych porcjach, wiec mam nadzieje ze masz racje i wszystko z pokarmem jest ok, a z tym maslem to sprobuje :-)
dziekuje wam dziewczyny

Myleene a masz moze KALIE? to takie fioletowe tabletki, ktore rozpuszcza sie w wodzie i w tym myje sie dzidzie nie uzywajac do tego juz kosmetykow, po takiej kapieli krostki powinny zniknac z cialka dziecka, to stara metoda ale sprawdzona, ja kalie kupilam w PL, jest tania ok2zl za fiolke w ktorej jest ok10-20tabletek,
A co do oponki to ja mam takie majtki wyszczuplajace i staram sie w nich chodzic chociaz po 3 godzinki dziennie zeby brzusio sie wchlonal, a jak minie 6tg po porodzie to zaczne robic brzuszki i uzywac pasa wyszczuplajacego (kupilam w argosie, jeszcze przed ciaza i sie sprawdzil) ale to dopiero za 4tg :baffled:

Myleene mój Kacperek tez miał takie ropne krostki "młodziencze" na GP kazali przemywac woda tak jak radzi Ci mamunia2,niestety u mojego szkraba tak szybko nie przeszło ma juz 5,5 miesiąca do 3 miesiąca karmiłam a krostki nadal sie pojawiaja juz nie tak czesto jak to było na początku ale zdarza się:wściekła/y:,mi jeszcze proponowali odstawić płyn do pukania tkanin i zmienic proszek do prania,to wszystko jest metoda prób i błędów,na jedno dziecko pomoże na drugie niestety nie:wściekła/y:.
I ja miałam ten syndrom coo Ty,co ja mówię miałam -mam cały czas:tak:
karolina jedz maselko ale nie z chlebkiem tylko z bułeczkami,chleb jest robiony na zakwasnie i może maleństwo brzuszek boleć, a mleczko na pewno masz dobre nie martw się
Medio mój cały czas próbuje,ale sam jeszcze nie siedzi

Załączniki

• STA72252.jpg
    STA72252.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Junia gratuluję:)
Tajchi widzę,ze kacperek bilarda polubił;)
Olinda wielki buziak dla Ciebie.

Medio- no chyba już wiem czemu iwee się nie odzywa:tak:. wyczytałam na innym forum, że wczoraj miała się stawić na wywołanie. mam nadzieję ,ze ona i maluszki mają się dobrze:tak:.

reklama
dzieki dziewczyny!!!tak bardo chcielismy coreczke,zeby byla parka,bo chcielibysmy poprzestac na dwojce dzieci:) no i w mojej i meza rodzinie to pierwsza dziewczynka:) (moja sis miala coreczke,ale niestety mala urodzila sie w 24 tyg i po 2dniach zmarla...)

Do góry