reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene cięzko coś poradzić, mój tez lubi jak jestem blisko, ja staram sie mieć na niego oko jak widzę,że się wierci to szybko podchodzę , pogłaskam go, dam cyca i śpi dalej.

reklama
No ja tez niwiele poradze, bo moj Oliwier po dzis dzien sam nie zasnie :no: musze przynajmniej byc w pokoju.... dobrze, ze juz go nie musze nosic, a do niedawna jeszcze musialam.....:baffled::sorry::sorry::tak:

No kobitki jeszcze tylko dzis.... ale narazie nic sie nie dzieje... skurczy brak... mala tylko czasem gdzies kopnie...

katarzyna- no to swietnie... ja mam nadzieje ze do tego czasu ja urodze...

a ja dzis dostalam paczke.... i jestem zadowolona... bo czekalam jeszcze na kilka rzeczy... a najbardziej podoba mi sie krzeselko CHICCO... jestem szczesliwa...

teraz jeszcze paczka z Niemiec ma dojsc w nastepnym tygodniu bo siostra mego M wyslala ubranka dla niuni... jak sie urodzi... no a mi dzis zostaltylko tydzien do terminu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paula śwetne zakupy, no właśnie a co z wózkeim?
Alex a jak słodki Oli zaczyna cos mówic powoli, czy to za wcześnie?

Myleene - ja tez nie mialam problemow ze spaniem u Olivki ale tak sobie myslalam ze mozesz dac synusiowi jakas moze bluzeczke swoja zeby czul Twoj zapach tak zeby mial przy buzi albo moze pieluszke z zapachem mleczka , dzieci tez lubia byc mocno owiniete kocykiem lub czyms innym bo wtedy czuja sie jak brzuszku juz sama nie wiem w kazdym razie zycze szybkiego rozwiazania problemu :tak:

Paula zakupy pierwsza klasa :tak::-):-)

czesc laseczki
ja tylko na minutke - w pracy mam urwanie glowy na nic nie mam czasu a na necika juz wogole :-( a w domciu to tylko szybkie co nieco na zoladek i do wyra padam z nog codzien, ale nie jest zle 2 tygodnie i sobie odpoczne bo jade na urlopik do Irlandii na komunie mojej chrzesnicy :-) juz sie nie moge doczekac

Moj maluch sie wierci o stalych porach nie wiem czy to normalne ale wiem kiedy moge sie spodziewac smyranka hehe

W tym calym potwornym urwaniu glowy w robice nie zapomnialam o kciukach za paule :-) wiec napewno Twoja mala jeszcze poczeka tyle kciukow zacisnietych heh

Wlasnie jakie wozki polecacie ja w lipcu najprawdopodobniej zajade do Pl i tam chce cos wybrac, bo tutaj jak mi sie jakis spodoba to sobie kosztuje £800 :baffled: wiec za taka kase to ja cala wyprawke sobie zafunduje w PL wiec nawet juz nie patrze tu po sklepikach

Na allegro widzialam baby merca i calkiem mi sie podoba ale zastanawiam sie nad jakoscia bo napewno bede chciala cos 3 w 1 wszystkie wasze opinie bardzo mile widziane :cool2:

No nic musze juz mykac buzialki dla wszystkich mamus i do milego paptki

Dzieki dziewczynki za podpowiedzi, trzeba cos wymyslec:))

Powiedzcie mi jak dlugo czekalyscie na przyznanie child benefit? I czy oprocz standardowych formularzy, dosyłali wam dodatkowe do wypelnienia, poniewaz pochodzicie z poza UK?

reklama
Do góry