reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Justa - mój Domiś pił zwykłą przegotowaną wodę bo tak u nas zalecają ale chyba był wyjątkiem bo Alex nawet nie chciał jej ruszyć:-D. A jeśli chodzi o maść to moich chłopców nie uczulały kosmetyki AVENT.

reklama
Justa2008 gratuluje zdrowej coreczki i ciesze sie ze tak dpbrze wspominasz porod:)
Mam do ciebie pytanie na temat cesarki. Piszezsz ze wspominalas poloznej ze boisz sie porodu, ale czy ona cos zapisywala w twoich papierach ciazowych o cc? Czy ta cesarka byla wczesniej jakos zaplanowana? Pytam bo ja nosze blizniaki i tez boje sie porodu SN, ale nie wiem czy musze juz teraz zdecydowac jak chce rodzic, czy wystarczy jesli zdecyduje o tym jak juz bede w szpitalu...:baffled:?

Medio ja szukalam w polskich sklepach,ale wszedzie sa te od 1mca,a niewiem czy moge Malej taka podawac.
Mamunia2 probowalam z przegotowana woda ale ten numer niechce przejsc,nie smakuje jej:(
Iwee ja od samego poczatku trulam im,ze chce rodzic przez cc,ale oni mi do samego konca mowili,ze moge sie jeszcze zastanowic.Na ostatniej wizycie chcialam konkretnej odpowiedzi,ale mi jej niedali powiedzieli,ze mam sie niemartwic,ze jak tylko bede chciala ta cesarke,to mi ja zrobia,ze "drzwi przedemna nie zamykaja"ale do ostatniej chwili daja mi szanse zastanowienia:)Takze Kochana niemartw sie,bo ja tego na pismie nigdzie niemialam,poprostu zaczela sie akcja porodowa,pojechalismy do szpitala i tam im od razu powiedzialam,ze chce cc:)Naprawde jestem BARDZO zadowolona z operacji i opieki jaka mnie otoczyli.Kazdy liczyl sie z moim zdaniem:)Szybciutko doszlam do siebie i dzis juz bylismy na rodzinnym spacerku:)
Pozdrawiam Wszystkich!!!

Dzien dobry

Justa2008 masz gg to jest moj nr 9387766 tam mozesz mi napisac :tak:

a u nas nic ciekawego strasznie szybko mija czas i juz w niedziele Wielkanoc :szok::szok: a mam wrazenie ze dopiero co jadlam kolacje Wigilijna. Jak Wy Kobietki spedzicie swieta a moze cos specjalnego szykujecie do jedzonka ????

Milego dzionka zycze

Czesc :-)
Olinda- odnosnie Swiat, to ja wlasnie sie pakuje....:tak: i jutro smigamy do Polandii, ach jak sie ciesze! :-):-)
Medio- powodzenia w konsulacie....

Justa- ogromne GRATULACJE!!!!

czesc dziewczyny:-D
troche sie nie odzywalam, ale cos ostatnio nie czulam sie najlepiej, a do tego zmierzla bylam he he. Ostsnio nie czuje wogole ruchow dzidzi, co mnie zaczyna martwic, bo jeszcze 3 tyg temu dawalam sobie leb uciac ze je czuje, ale od czasu jak mi lekarz powiedzial, ze to nie mozliwe jakos nie czuje juz ich tak czesto. Wedlug lekarza jestem teraz w 19 tyg, wyczytalam ze do 20 tyg powinnam je czuc. Powiedzcie czy to normalne, czy faktycznie to co wczesniej czulam, to nie byly ruchy dziecka. 8 kwietnia mam usg tutaj, wiec lekarz sprawdzi czy wszystko jest ok, ale mimo wszystko sie martwie.

matisek- wiesz ja w pierwszej ciazy czula ok 19 tygodnia... teraz to w 16 tygodniu... no ale to tez zalezy od tego jak dzidzia jest ulozona i czy kobieta jest chuda... bo takiej latwiej jes wyczuc... nie martw sie a jak cos to idz do lekarza niech sprawdzi wszystko...

reklama
Matisek - nic sie nie martw ja w pierwszej ciazy czulam ruchy w 18 tc i lekarka powiedziala ze bardzo szybko czuje ruchy bo w pierwszej ciazy to tak kolo 20 tc sie czuje ale z tymi ruchami to tez bylo roznie dzidzius jest jeszcze malutki i w jeden dzien czulam a potem przez pare dni nie takze tak jak Paula pisala to zalezy od ulozenia:tak: Pozdrawiam

Do góry