reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene kochana trzymam kciuki oby wszystko dobrze poszlo :-) zycze powodzonka i odezwij sie szybciutko, czekamy na relacje :-) buziaki

Ja uciekam juz do snu bo padam...

Milej nocki Wam zycze laseczki

reklama
Justa2008- zgadzam sie z Medio ja tez podawalam Plantex a jak nie to zapytaj poloznej co z tutejszych herbatek mozesz podawac

Meleene- mam nadzieje ze juz tulisz malenstwo i ze wszystko poszlo gladziudko i szybciutko buziaki

Medio,Olinda dzieki za odpowiedz,ale gdzie ja moge kupic ten PLANTEX|?A mam jeszcze pytanie jakich kosmetykow uzywacie dla dzieci,bo kupilam jonhsona,ale Mala ma uczulenie bo na calym cialku ma wysypke:(Prosze doradzcie cos!!Pozdrawiam!

czesc dziewczynki;-)jak palemki poswiecone?:-Djak niestety musialam czekac az moj M skonczy ogladac formule 1:wściekła/y:
ja caly tydzien siedze sama w domu i czekam tylko na wekend zeby z nim gdzies wyskoczyc a on po calym tyg pracy w niedziele chce odpoczac:-(
Myleene powodzenia!!! Tzymam kciuki!
Tajchi - dzielnego masz synka:tak:Z takim zlotym dzieckim tylko pozdrozowac:-)
Justa gratuluje coreczki:-)

Justa2008 - ale ze mnie gapa Gratuluje slicznej zdrowej coreczki :-)
Plantex przywiozla mi siostra z PL ale jak chcesz to mi zostal wiec moge Ci wyslac bo juz go nie uzywam. A co do kosmetykow to ja uzywam Nivea baby tez siostra mi przywiozla bo tutaj o ile wiem to sie nie dostanie ale moze dziewczyny wiedza cos wiecej. Pozdrawiam

Ja używam nivea baby, bubchen, i jonhsona, mój Karolek nie ma uczulenia.
W Polskich sklepach są tez herbatki granulowane, chyba firmy HIPP, bardzo dobre.

reklama
Myleene - no to się wreszcie doczekałaś :) Mam nadzieję, że już po wszystkim i cieszysz się maleństwem:tak:. ucałuj i uściskaj dzidzie a Ty wracaj szybko do formy:-). Mam nadzieję, że się za bardzo nie pospieszyłam;-). Buziaki!

Do góry