reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-) A CO TO ZA SENNOŚĆ WAS OGARNĘŁA :-D A JUŻ PO ZAKUPACH NO I PO OBIADKU:tak: I MUSZE SIE PRZYZNAĆ ŻE PO TYM OBIADKU MAŁA DRZEMKA BY SIE SPRZYDALA:-D:szok: BUZIAKI

reklama
Hej! witam wszystkich!
ja tez z brzuszkiem -28tydz, i juz jest widoczny ten moj brzuszek, normalnie wyskoczyl w trakcie ostatnich 2tyg! ciekawe co bedzie dalej :-)
Ciesze sie ze trafilam na to forum - fajnie tak poczytac co inne babki czuja :-)

Zgadzam sie ze dzisiejszy dzien spokojnie mozna przespac, ale ja bylam w pracy.
Tola - kobieta w ciayz nie moze pracowac w warunkach uciazliwych, na nocki i w nadgodzinach! Oni pewnie specjalnie graja na zwloke, ale walcz o swoje bo masz do tego prawo!!
Ja tez w pracy walczylam i teraz jest lepiej, wiec warto.

Nefretete i Cocolino - czesc i tutaj :)))

Witaj ninnare. W anglii kobieta w ciąży może pracować na nocke. Pracy aż tak uciążliwej nie mam bo pracuję z ubraniami, a nadgodzin nie robie. Wole pracować na nocke bo na dniówce w Tesco można zajoba dostać.
Poza tym znam ludzi i wiem na co moge sobie pozwolić a na co nie. I jestem pierwszą i jedyną dziewczyną w ciąży pracującą na nocki wiec troch wiecej luzu mam niż inne dziewczyny z dniówek.
Pozdrawiam.

A ja się pochwale że ide na skana w środe :-) :-) Wprawdzie prywatnie i 50 fuli nie nasze ale i tak się cieszę :-) I ,mam dodatkowy powód do radości bowiem mój mąż bedzie mógł byc tam ze mną bo jest to wieczorem.

Tola - to dobrze ze twoja praca nie jest za ciezka, moja midwife mowila mi ze nie moge pracowac w nocy (ale i tak nie pracuje), dlatego ci tak powiedzialam.
Ja pracuje w hotelu wiec troche ciezka mam ta prace, teraz luzniej odkad skonczylam 6mc,ale i tak sie mecze zwlaszcza jak jest cieplo.
Przeczytalam ze idziesz prywatnie na skan - moglabys napisac gdzie?
My tez chcemy isc, bo mi zrobili tylko jeden w 20 tyg, i wszystko bylo dobrze, ale nie wiadomo na 100% kto mieszka w brzuchu, chcialabym upewnic sie ze nadal jest dobrze, ze dobrze rosnie i w ogole, no i zobaczyc malucha jeszcze raz. Dziwne to dla mnie ze juz mi zrobia tego skanu do konca ciazy.
Idziesz na czarno biale czy 4D?
pozdrowionka!

Ninnare ja ide na najzwyklejszy skan 2D i in kosztuje 50 funtów. Ja też nie wiedziałam gdzie ale zapytałam się mojej położnej na spotkaniu i podała mi numer telefonu. Okazało mi się że jest to szpitał w mieście obok. Jesli 2D kosztuje 50 fuli to nawet nie chce myśleć ile kosztuje 3D lub 4D.

reklama
Do góry