reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

w kwietniu jak bylam w polsce bylam na skanie 3D fajna sprawa, tymbardziej ze mam wszystko nagrane na płycie dvd- super pamiatka :-) 4D warto zrobic dopiero w 30tyg lub pozniej (tak powiedziala mi pani ginekolog u ktorej bylam)

reklama
czesc dziewczyny dopiero od niedawna jestem ciazy za tydzien ide na usg dowiem sie wreszcie ktory to tydzien. pierwsze dziecko rodzilam w polsce i bardzo bylam zadowolona mam nadzieje ze tu nie bedzie gorzej.pozdrawiam

no ja tez slyszalam ze 4d kosztuje 120F.
nefretet - to super ze masz nagrane na dvd, my jak bylismy w polsce prywatnie (ok.16tyg.) to tylko zdjecia dostalam, ale i tak pani ginekolog zajela sie mna bardziej hm.. profesjonalnie niz tutaj.. od razu jak weszlam zapytala czy choruje na tarczyce, zbadala mnie i wyszo ze te uplawy to jednak infekcja pochwy, ktorej angielskie papierki wkladane do moczu nie wykryly. dostalam globulki i po tygodniu przeszlo.
Usg tutaj - pani najwidoczniej sie spieszyla, ja opilam sie wody jak glupia bo za bardzo przejelam sie tymi przepisowymi 800ml i pozwolila mi pojsc do lazienki jak juz Naprawde nie moglam, bolalo mnie ze hej od tego uciskania ale ona chciala szybko skonczyc.
Ale to pewnie zalezy od osoby :)
Jak bym mogla to bym codziennie podgladala moja małą co tam wyprawia w srodku :-)

MEDIO ALE FAJNIE ŻE WIESZ ILE MA CM MI TEGO NIE POWIEDZIELI. JA DZISIAJ BYŁAM NA WIZYCIE U PATOLOGA CIĄŻY I O DZIWO JESTEM ZADOWOLONA :tak:;-) ZBADAL MNIE TZN POMACAŁ BRZUCH I POSŁUCHAŁAM SERDUSZKA NIE ZADŁUGO BO FASOLKA STRASZNIE SIE KRECIŁA I ZAGŁUSZAŁA APARAT:-D BYNAJMNIEJ TAK PAN DOKTOR POWIEDZIAŁ ALE CIESZĘ SIE ŻE WSZYSTKO JEST DOBRZE.
TOLA KONIECZNIE DAJ ZNAĆ JAK TAM BYLO NA USG :tak:
JUTRO PRZYLATUJA MOI RODZICE:tak::-D ALE SIE CIESZĘ. BUZIACZKI DLA WAS DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIĘ;-)

Olinda ale Ci fajnie, to teraz bedzieu Ciebie wesoło wdomku i mała Ola będzie miała towarzystwo.

CZEŚĆ MEDIO!!! TO FAKT W DOMKU BĘDZIE WESOŁO NO I OLA TEŻ NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ. ALE TY NIE MASZ CO NARZEKAĆ JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ ODPOCZYWAĆ W POLSCE I TO JESZCZE JAK DŁUGO:tak:;-) ZNOWU NIE BĘDE MIALA Z KIM PISAĆ:baffled::-(;-)BUŚKA

CZEŚĆ MEDIO!!! TO FAKT W DOMKU BĘDZIE WESOŁO NO I OLA TEŻ NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAĆ. ALE TY NIE MASZ CO NARZEKAĆ JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ ODPOCZYWAĆ W POLSCE I TO JESZCZE JAK DŁUGO:tak:;-) ZNOWU NIE BĘDE MIALA Z KIM PISAĆ:baffled::-(;-)BUŚKA
No 1,5 miesiaca to kawal czasu, ale będę bez męża to już mi ie będzie tak wesoło, jak było teraz.On dojedzie na ostatnie 10 dni-tylko:-(, bo nie ma tyle urlopu.

Oj zazdroszcze wam dziewczyny - ja tez bym chciala do polski na urlop skoczyc, ale to raczej niemozliwe teraz, wiec pewnie za.. hm.. rok...? jak dzidzia bedzie miala z 8- 10 mcy... :-(
No ale jak to wtedy bedzie radosc :-)

Oj zazdroszcze wam dziewczyny - ja tez bym chciala do polski na urlop skoczyc, ale to raczej niemozliwe teraz, wiec pewnie za.. hm.. rok...? jak dzidzia bedzie miala z 8- 10 mcy... :-(
No ale jak to wtedy bedzie radosc :-)
O rany rok, mi trudno wytrzymać , 3 miesiące:rofl2:.No ale po takiej przerwie to radość rzeczywiście wyjątkowa:tak:

reklama
Dziewczyny wróciłam ze skana i jestem wyjątkowo radosna :-)
"Junior ma się dobrze wszystko w najlepszym porządku. I nie mam się co martwić. Ale okazało się że jest o tydzień młodszy. Termin powiedziała że powinien być na 7.01.2009 co znacznie poprawia sytuację ponieważ sylwester będzie można spędzić w domku :-)
Jak naucze się wklejać tu zdjjęcia to wkleje wam mojego "Juniora"

Do góry