reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio Super Zdjęcie:tak: U MNIE JUŻ TROCHE WIDAĆ BRZUSZEK I CODZIENNIE OCZEKUJE NA RUCHY MALEŃSTWA :-p WE WTOREK PRZYLATUJĄ MOI RODZICE WIĘC BĘDE MIAŁA WESOŁO W DOMKU NO I OLA BĘDZIE MIAŁA Z KIM SIE BAWIĆ BO PRZYLATUJE TEŻ MOJA SIOSTRZENICA OLA JUŻ ODLICZA DNI :-D A JA PRZEZ 3 TYGODNIE NIE BĘDE MYŚLAŁA CO GOTOWAĆ BO TATO MNIE ZASTĄPI:tak::-D BUŚKA. ACHA MEDIO JESTEŚ MOŻE ZAPISANA DA NASZEJ KLASY?

reklama
DZIEŃ DOBRY:-) JAK TAM SAMOPOCZUCIE , BO U MNIE NAWET DOBRZE CHOĆ JAK CODZIEŃ MAM LENIA I NAJCHĘTNIEJ BYM PRZELEŻAŁA CAŁY DZIEŃ:baffled: NIE MAM POJĘCIA GDZIE PODZIAŁA SIĘ MOJA ENERGIA:-(NO I KIEDY WRÓCI MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE PRZED PORODEM:tak: ŻYCZE MIŁEGO DNIA :happy:

No, ja dziś zmieniłam sobie rezerwację z 31 sierpnia na 3 i lecę z małym na 1,5 miesiąca do Polski.
Dzisiejsze usg, oki!

Witam w deszczową sobote. Ja dziś stwierdzam że dzisiejszy dzień mozna śmiało przespać. A ponieważ nie mam jeszcze obowiązku w postaci płaczącego dzidziusia nic nie stoi na przeszkodzie.
Medio jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdu. Ja do PL pojade dopiero 6 września i to też tylko na tydzień, ale lepsze to niż nic.
Pozdrawiam was serdecznie. Ide spać. :-)

reklama
Witam w deszczową sobote. Ja dziś stwierdzam że dzisiejszy dzień mozna śmiało przespać. A ponieważ nie mam jeszcze obowiązku w postaci płaczącego dzidziusia nic nie stoi na przeszkodzie.
Medio jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdu. Ja do PL pojade dopiero 6 września i to też tylko na tydzień, ale lepsze to niż nic.
Pozdrawiam was serdecznie. Ide spać. :-)
Ja też dziś śpiąca jestem jak nie wiem , jeszcze w piżamce chodzę i prędko z niej nie wyskoczę:-D.

Do góry