reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

zdecydowaaliśmy z mężem iśc jednak prywatnie i zrobić skana. W środe za tydzień o20,30.
Troche zła jestem bo moja pierwsza ciąża była pozamaciczna i nie miałam żadnych objawów dopiero jak pękło to trzeba było mi życie ratować. Teraz chciałam szybciej skana by wiedzieć co i jak czy dobrze i na miejscu to prosze ale do innego miasta i o nieludzkich porach wstać trzeba by sie tam dostać jako jedna z pierwszych.

A położna powiedziała że jeśli wcześniej było wszystko ok to teraz też musi.

Jakby bilety lotnicze nie byly takie drogie to bym do PL poleciała i miała w nosie ich "służbe zdrowia"

reklama
Witam się:-)!
W Polsce byłam strasznie zabiegana, odwiedzaliśmy, zwiedzaliśmy, ciągle gdzieś jeździliśmy. Usg ok, termin porodu wg usg 3 dni szybciej niż wg OM,jutro mam usg w angielskim szpitalu. Miłego dnia.:happy:

.
CZEŚĆ TOLA. :-)MNIE TEŻ WKURZA TUTAJ TO OLEWANIE ONI PIERWSZYCH TRZECH MIESIECY WOGULE NIE UZNAJA JAKO CIĄŻY I SĄ ZDANIA CO NATURA DA TO BĘDZIE :szok::crazy: I NIESTETY MUSIMY SAME DBAĆ O SIEBIE:tak:. TRZYMAJ SIE

CZEŚĆ MEDIO:-) CIESZE SIE ŻE MIŁO SPĘDZIŁAŚ URLOP:tak: A DOKŁADNIE NA KIEDY MASZ TERMIN??? MY W SOBOTE SŁYSZELIŚMY BICIE SERDUSZKA :happy::happy2: A W PONIEDZIAŁEK CZEKA MNIE WIZYTA Z LEKARZEM PATOLOGIEM ZOBACZYMY CO POWIE. BUŚKA;-)

Olinda witam Cię serdecznie, Ty pewnie juz na rodzinkę czekasz?
A co do opieki medycznej to sie z Toba zgadzam, mnie tu też olewają,jutro pierwsze usg, ciekawe jak mnie potraktują.

Termin mam na 27 grudzień.
Ale Ci fajnie, słyszałś już bicie serduszka!A może już na tej wizycie dowiesz się jaka jest płeć maluszka.

Sama Nie Wiem Czego Oczekiwać Na Tej Wizycie :confused:Podejrzewam że Nie Bedzie Robione Usg (oni Tu Chyba Oszczedzaja Te Aparaty) Nie Zdziwie Sie Jak Mnie Nawet Nie Dotknie Chyba Juz Mnie Nic Nie Zaskoczy W Tutejszej Służbie Zdrowia :no:JAK BYŁAM W SOBOTE NA WIZYCIE U POŁOŻNEJ TO TYLKO MI ZMIERZYŁA CIŚNIENIE I WZIEŁA MOCZ DO BADANIA NAWET NIE ZAPYTAŁA SIE JAK SIĘ CZUJE :baffled:A JAK MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE CZĘSTO BOLI MNIE GŁOWA TO POWIEDZIAŁA ŻE TO OD CIŚNIENIA BO MAM NISKIE I ŻE MOGE BRAĆ 2 PARACETAMOLE NA RAZ. Z JEDNEGO SIE TYLKO CIESZE ŻE SŁYSZAŁAM BICIE SERDUSZKA:-)

reklama
Olinduś tak tutaj właśnie jest, znam ten ból.Oby ta wizyta była dla Ciebie dobra.Zdjęcie robione kilka dni temu.

Ostatnia edycja:
Do góry