reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Ciekawe czy mi się uda:-p
062508210844mayiw4.jpg

reklama
O jaka śliczna ta Twoja dzidzia:-):-):-)!
Świetne przezycie usg, ja tez lubie podgladać swoje maleństwo:)

TOLA - sliczne zdjecie! mam podobne mojego malenstwa tez z takim widocznym kregoslupem. A ruszalo sie mocno? bo moje wtedy jak pływak na zawodach :-)
eeh przypomnialo mi sie pierwsze usg- jakie to niesamowite zobaczyc ze w brzuchu rzeczywiscie jest KTOS :-):-)

TOLA - sliczne zdjecie! mam podobne mojego malenstwa tez z takim widocznym kregoslupem. A ruszalo sie mocno? bo moje wtedy jak pływak na zawodach :-)
eeh przypomnialo mi sie pierwsze usg- jakie to niesamowite zobaczyc ze w brzuchu rzeczywiscie jest KTOS :-):-)
Moja dzidzia dotykała rączką czoła a tak to była spokojna i delikatnie sie ruszała, było bardzo dokładnie widać.:tak:

CZEŚĆ MEDIO:-) WŁAŚNIE CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ ŻE W PIĄTEK POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY:tak::-D JUŻ ZAPOMNIAŁAM TO WSPANIAŁE UCZUCIE PUKANIA Z PIERWSZEJ CIĄŻY :-p STRASZNIE SIĘ CIESZE BO NIE MOGLAM SIĘ DOCZEKAĆ ALE WKOŃCU SIE DOCZEKAŁAM:happy:NAPISZ CO TAM U CIEBIE BO JA ZAGLĄDAM TUTAJ ALE NIE ZAWSZE MAM CZAS ŻEBY COŚ NAPISAC. BUŚKA

U mnie oki. Już ostatnio dobrze sie czuję, mam apetyt na owoce, warzywa, soczek pomarańczowy.Za tydz. mam wizytę u położnej-7 lipca, idę sama, bo mąż będzie w pracy i nie chcę by znowu brał urlop jak na ostatnie usg.A jak Twoja rodzinka, zadowolona?
Gratuluję pierwszych ruchów!Ja tez czekam by wreszcie poczuć, eszcze z 3 tyg może już poczuję. Pozdrawiam.

TO SUPER ŻE U CIEBIE WSZYSTKO DOBRZE:tak: A U MNIE WESOŁO I RODZINKA TEŻ ZADOWOLONA. ZAŁATWILIŚMY PRZEDSZKOLE DLA OLI BEDZIE CHODZIĆ OD WRZEŚNIA DWA RAZY W TYGODNIU NA PARE GODZ. I MUSZE PRZYZNAĆ ŻE JUZ MNIE SERDUSZKO BOLI NIE MAM POJĘCIA JAK JA TO PRZEŻYJE:no: OJ BĘDZIE PŁACZ I TO WIELKI:-:)-:)-(

reklama
Olinda nie będzie tak źle, wiadomo początki zawsze bywają trudne, ale później będzie mała miała atrakcję i języka się szybciej nauczy.
Dobrej nocy!

Do góry