reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam dziewczyny, w tym pieknym slonecznym dniu:)

Bernardeta gratuluje pieknej coreczki.
No i oczywiscie szybkiego porodu:)

Ile sie teraz czeka na paszport dla szkraba??

reklama
Myleene- ja czekałam dokładnie 4 tygodnie :)))

A u nas dzisiaj troszeczkę pochmurno ale ciepło zobaczymy czy się coś zmieni czy nie :rofl2:

Monika jak tam samopoczucie przed cesarka ja bardzo milo wspominam tutaj cesarkę nie jak w Polsce to była masakra. Tutaj po cesarce powiedziałam mojemu M ze było tak fajnie ze mogliby mnie kroić co roku :szok::-D na co on ze da się to zrobić:szok: ale nie nie:no: ja już podziękuje dwójeczka mi wystarczy .

Milego dnia Kobietki

witam wszystkie mamuski.mam prosbe do dziewczyn mieszkajacych w Londynie.poleccie mi prosze ksiegowa,ktora pomoze mi w benefitach,.dziekuje bardzo. wreszcie wiosna co?

Ostatnia edycja:
Olinda samopoczucie mam super ,jestem totalnie spokojna mimo że to już jutro ,wszyscy się mnie pytają czy się boję i stresuję i patrza na mnie dziwnie że mówię nie :no: ,bo naprawdę w zyciu nie czułam takiego spokoju a miałam tych zabiegów juz pare .
Wiec tylko jutro wstane i pojadę rano :tak::-);-)

Monika1213- I bardzo dobrze ze jesteś spokojna bo i Kacperek jest spokojny:-):tak: trzymam kciuki za was i czekamy na wieści. Buziaki

bernardeta- super ze tak szybciutko i lekko... ciesze sie bardzo mocno ze jestes szczesliwa... super.. ale szybciutko wyszlas do domku...

Hej :-)
Monika1213- no to jutro za Ciebie kciuki trzymamy, aby poszlo sprawnie i szybciutko. No i zaraz do nas wracaj i opowiadaj....:tak::-)
Olinda- u mnie dokladnie tak samo. Nastepnym razem koniecznie cesarka, juz teraz nie wyobrazalabym sobie rodzic inaczej....:no: Bardzo sobie chwale....:tak::tak:
Bernardeta- jeszcze raz ogromne gratki. :-)Dzielna dziewczyna... tylko 4 godz, fiu fiu....:tak::-) A coreczka sliczniutka....:tak::tak::tak::tak:

Monika zaciskam kciuki i czekam na wieści i fotke maleństwa.
Alex widzę,ze Oliwierek to smoczkowy chłopczyk , mój Krzysio też był.

reklama
Dzieki dziewczynki, za informacje ze te bole sa normalne :-D bo juz sie martwilam. Jestem w 18 tyg , chcialam wkleic suwaczek ale ciagle mi cos nie wychodzi :-( no ale trudno. Do tej pory nie narzekalam zbytnio na ciazowe dolegliwosci :-D mialam szczescie, bo nudnosci owszem mialam, wymioty pomeczyly mnie tylko pare dni i to wylacznie po produktach mlecznych, no i teraz tylko te bole glowy. Wiec nie jest zle :-) moja siostra jest teraz w 27 tyg i ona miala wszystkie dolegliwosci do 4 miesiaca i to silne, az sie balam ze tez tak bede miala.

A wlasnie powiedzcie mi czy jest to mozliwe ze w ciazy zaczelam nie tolerowac produktow mlecznych? bo wczesniej co rano wsuwalam platki z mlekiem i nic mi nie bylo, no ale potem gdzies na poczatku 3 miesiaca od razu wszystko ladowalo w toalecie, a ostatnio mialam smaka na yogutr i byla powtorka z rozrywki.

Jak wkleilyscie suwaczki? u mnie ciagle pisze ze plik jest za duzy, nawet jak probuje wkleic suwaczek mini.

Ostatnia edycja:
Do góry