reklama
Tajchi
Fanka BB :)
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Tajchi Ja chłopców tylko jakieś 3 mies. brałam do odbicia i wszystko było dobrze
. A tak na marginesie to ślicznie wyszliście na tym zdjęciu
))
Myleene Z pierwszym synkiem miałam termin na wywołanie tydzień po planowanym terminie ale to dla tego, że miałam wysokie ciśnienie, a z drugim po 13 dniach. Na szczęście z żadnym nie doczekałam, ostatnim razem osiem dni po terminie położna zrobiła Mi masaż szyjki i pomogło:-). Bóle miałam już jak wracałam z kliniki do domu i półtorej doby pózniej Domiś był z nami:-).
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Myleene Z pierwszym synkiem miałam termin na wywołanie tydzień po planowanym terminie ale to dla tego, że miałam wysokie ciśnienie, a z drugim po 13 dniach. Na szczęście z żadnym nie doczekałam, ostatnim razem osiem dni po terminie położna zrobiła Mi masaż szyjki i pomogło:-). Bóle miałam już jak wracałam z kliniki do domu i półtorej doby pózniej Domiś był z nami:-).
mamunia2
paula a myślałaś już o jakimś znieczuleniu skoro się bardzo boisz?
mamunia2
Mi na przykład pomogło tylko zzo no i troszkę gaz i powietrze, ale to raczej ogłupia niż działa przeciwbólowo. A powiem Ci, że wypróbowałam prawie wszystko
no ale każdej kobiecie ponoć coś innego przynosi ulgę
No i nie bój się bo to wcale nie jest takie straszne. Ja nie mam żadnego urazu i bratowa, która teraz jest w ciąży śmieje się, że to ja pójdę za nią rodzić na co ja mówię, że nie ma problemu
))
mamunia- no to moze i za mnie tez...hehehe.... ale tak to ja sie boje tu rodzic nie wiem czemu tak strasznie... ale najbardziej tego ze bede sama... bo moj M pracuje na nocki i czesto ma cale weekendy... wiec to mi najbardziej wisi ze jak cos sie zacznie to bede sama z synkiem... mam tu rodzinen ale jak wiadomo chce miec przy sobie meza a nie obce mi osoby...
Tajchi
Fanka BB :)
no no to moze juz zaprzestane podnoszenia małego do odbijania. Klocuszek juz 7kg wazy i jak musze go tak nosić to plecki bolą na wieczór![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Dziekuje za miłe oceny mojego zdjęcia
paula ja brałam tylko gaz i uważam że dużo mi pomógł,ale byłam nastawiona na zzo,no ale lekarze mi nie dali bo miałam małe rozwarcie i mogłaby sie wstrzymac cała akcja porodowa,tak mi powiedzieli.
mamunia to racja że gaz ogupia mojego męża tez ogłupił i bardzo mu było wesoło po tym
promyk no każdy jakos inaczej podchodzi do tego niektore dziewczyny nie podnosza bo nie mogą dzwigać i nic sie nie dzieje z dziecmi a inne znowu przesadzaja a ja tak myślę,że prawie 4 miesiące to juz starczy
dobrej nocki
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Dziekuje za miłe oceny mojego zdjęcia
paula ja brałam tylko gaz i uważam że dużo mi pomógł,ale byłam nastawiona na zzo,no ale lekarze mi nie dali bo miałam małe rozwarcie i mogłaby sie wstrzymac cała akcja porodowa,tak mi powiedzieli.
mamunia to racja że gaz ogupia mojego męża tez ogłupił i bardzo mu było wesoło po tym
promyk no każdy jakos inaczej podchodzi do tego niektore dziewczyny nie podnosza bo nie mogą dzwigać i nic sie nie dzieje z dziecmi a inne znowu przesadzaja a ja tak myślę,że prawie 4 miesiące to juz starczy
dobrej nocki
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
dziewczyny dziekuje za slowa pocieszenia, troche wiecej nadziei nabralam:-):-)
Podziel się: