reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam w piekny sobotni poranek :-) jestem dzis jakas rozleniwiona ;-) wstac mi sie z lozka nie chcialo, ale jakos sie zmobilizowalam :-D mialam dzis ciezka noc przez mojego m :wściekła/y: on ma chyba cos z glowa nie tak ;-) kupilismy wczoraj nowy materac do lozka (superancki, dopasowuje sie do ciala, spi sie jak w puchu) i wszystko bylo ok do godz 4 rano kiedy to moj m wrocil z pracy (w weekendy pracuje na bramce) i okazalo sie ze jemu sie zle spi na tym cudzie :-p o 5 rano zgonil mnie z lozka i przekladal materac na stary :no: powiedzcie czy on jest normalny :-D:-D:-D cale szczescie ja juz jestem przyzwyczajona do jego ekscesow :-D

laski mam do Was takie male pytanie... czy moglybyscie mi napisac co mam spakowac do szpitala???? bo jestem zielona w tym :baffled: z gory wam dziekuje

zycze udanej soboty buziaki dla was i waszych slodkich dzieciaczkow

reklama
Paula piekny!!!, ale na poczatku mała bedzie chyba z Toba w pokoju spac, ponoc tak zalecaja do 6 miesiąca, by samo dziecko nie było w pokoju.

Medio - Aluś niestety szybko musiał przejść na butelkę ale On od samego początku był duży i bardzo ładnie przybierał na wadze i do tej pory jest duży jak na swój wiek:)
A jeśli chodzi o ząbki to wychodziły mu książkowo, czyli ok 6 mies. dolne jedyki, póżniej górne itd. Domisiowi za to wychodzą zupełnie inaczej, pierwsze wyszły górne jedynki ok 7 mies, póżniej dolne, górne dwójki a teraz górne trójki:-), więc wygląda bardzo śmiesznie:-D bo na dole ma tylko 2 a u góry już 6 :-D.
Paula- śliczny pokoik:tak:.

karolinka , mamunia - dziekuje dziewczeta ze wam sie podoba... ciesze sie bardzo...

medio - mysle ze tylko przez pare dni... w kolysce... a pozniej ja przeniose do siebie... mamsypialnie zaraz obok... wiec wszystko bede slyszala co sie dzieje... tak samo bylo z synkiem i nie mielismy klopotow... mam 3 sypialnie na gorze i wszystko pod nadzorem... bedzie dobrze... nie chce jej przyzwyczajac do mojej...

paula pokoik przesliczny:-):-)
ja dzis caly dzionek w domku siedze:) dzidzia lobuzuje niezle w brzuszku:-) chyba dlatego bo wypilam caly dzbanek soku owocowego:-D
a za oknem sloneczko swieci:-) nareszcie!:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i ciezarowki:-):-)

Paula mi się nie udało, bo Karol spi z nami też mamy na górze 3 sypialnie,ale mój mąż w nocy jak mały jeszcze spał w łóżeczku to przysuwał łóżeczko obok naszego łóżka by w miec Lola blisko.Teraz śpi z nami czasem w łóżeczku z 2-3 godz. jak go śpiącego położę i sie nie zbudzi to śpi tak.
Ada buziaki.

ada- dziekuje slicznie... moje malenstwo tez strasznie sie kreci... czasem az zaboli... ale cudwnie jeszcze pare tygodni i juz bedzie z nami...

medio - no mam taka nadzieje ze nie bedzie spalo z nami... wiem ze cudownie jest miec swego skarbka przy sobie ale ja wole aby od samegopoczatku spalo samo... moze jeszcze ci sie uda go odzwyczajic...

reklama
ada - no ja tez patrze ze ty dokladnie jestes tydzien wiecej w ciazy.... wiec bedziesz miala szybciej... skarbka przy sobie...

Do góry