reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam w piekny sobotni poranek :-) jestem dzis jakas rozleniwiona ;-) wstac mi sie z lozka nie chcialo, ale jakos sie zmobilizowalam :-D mialam dzis ciezka noc przez mojego m :wściekła/y: on ma chyba cos z glowa nie tak ;-) kupilismy wczoraj nowy materac do lozka (superancki, dopasowuje sie do ciala, spi sie jak w puchu) i wszystko bylo ok do godz 4 rano kiedy to moj m wrocil z pracy (w weekendy pracuje na bramce) i okazalo sie ze jemu sie zle spi na tym cudzie :-p o 5 rano zgonil mnie z lozka i przekladal materac na stary :no: powiedzcie czy on jest normalny :-D:-D:-D cale szczescie ja juz jestem przyzwyczajona do jego ekscesow :-D

laski mam do Was takie male pytanie... czy moglybyscie mi napisac co mam spakowac do szpitala???? bo jestem zielona w tym :baffled: z gory wam dziekuje

zycze udanej soboty buziaki dla was i waszych slodkich dzieciaczkow

reklama
Paula piekny!!!, ale na poczatku mała bedzie chyba z Toba w pokoju spac, ponoc tak zalecaja do 6 miesiąca, by samo dziecko nie było w pokoju.

Medio - Aluś niestety szybko musiał przejść na butelkę ale On od samego początku był duży i bardzo ładnie przybierał na wadze i do tej pory jest duży jak na swój wiek:)
A jeśli chodzi o ząbki to wychodziły mu książkowo, czyli ok 6 mies. dolne jedyki, póżniej górne itd. Domisiowi za to wychodzą zupełnie inaczej, pierwsze wyszły górne jedynki ok 7 mies, póżniej dolne, górne dwójki a teraz górne trójki:-), więc wygląda bardzo śmiesznie:-D bo na dole ma tylko 2 a u góry już 6 :-D.
Paula- śliczny pokoik:tak:.

karolinka , mamunia - dziekuje dziewczeta ze wam sie podoba... ciesze sie bardzo...

medio - mysle ze tylko przez pare dni... w kolysce... a pozniej ja przeniose do siebie... mamsypialnie zaraz obok... wiec wszystko bede slyszala co sie dzieje... tak samo bylo z synkiem i nie mielismy klopotow... mam 3 sypialnie na gorze i wszystko pod nadzorem... bedzie dobrze... nie chce jej przyzwyczajac do mojej...

paula pokoik przesliczny:-):-)
ja dzis caly dzionek w domku siedze:) dzidzia lobuzuje niezle w brzuszku:-) chyba dlatego bo wypilam caly dzbanek soku owocowego:-D
a za oknem sloneczko swieci:-) nareszcie!:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i ciezarowki:-):-)

Paula mi się nie udało, bo Karol spi z nami też mamy na górze 3 sypialnie,ale mój mąż w nocy jak mały jeszcze spał w łóżeczku to przysuwał łóżeczko obok naszego łóżka by w miec Lola blisko.Teraz śpi z nami czasem w łóżeczku z 2-3 godz. jak go śpiącego położę i sie nie zbudzi to śpi tak.
Ada buziaki.

ada- dziekuje slicznie... moje malenstwo tez strasznie sie kreci... czasem az zaboli... ale cudwnie jeszcze pare tygodni i juz bedzie z nami...

medio - no mam taka nadzieje ze nie bedzie spalo z nami... wiem ze cudownie jest miec swego skarbka przy sobie ale ja wole aby od samegopoczatku spalo samo... moze jeszcze ci sie uda go odzwyczajic...

reklama
ada - no ja tez patrze ze ty dokladnie jestes tydzien wiecej w ciazy.... wiec bedziesz miala szybciej... skarbka przy sobie...

Do góry