reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Cześć!
W sumie to dalej nic nie wiem bo mnie olały i dziś już powinnam mieć na pewno to spotkanie. Ale chyba rzeczywiście jak bebe u położnej to postaram sie tak pościemniać żeby jednak dała mi jakieś zwolnienie na ciąże chociaż na tydzień bo sie wykończe.

reklama
A tak z innej beczki nie wiecie jak to jest czy jak pracuje na nocke i mam spotkanie z położną to czy poprzednia nocka przysługuje mi wolna?? bo tak jakoś mi sie obiło o uszy i nie wiem czy to prawda czy nie. Wiem na pewno że pracując w dzien przysługuje ci czas wolny, ale jak to jest z nocką to nie wiem.
Pozdrawiam i nie zanudzam już. Buziaki
Ps. Medio się widze nie odezwała. Pewnie dobrze sie bawi.

Mam Nadzieje że Wczoraj Udało Ci Sie Coś Dowiedzieć, Ja Niestety Nic Nie Wiem Na Temat Nocek A W Całym Tygodniu Masz Jakąś Noc Wolna? Pozdrawiam Bardzo

Tak mój "weekend" to środa i czwartek wiec dziś mam wolne. Ja dalej nic nie wiem bo nie było osoby z którą mikała rozmawiać moja babka ze związków. Jak nic mi nie powie do jutra to się sama za to wezmę i zadzwonię do biura.

Koniecznie Musisz Się Za To Wziąść A Swojej Położnej Musisz (niestety )nakłamać. W Polsce Nie Było By To Konieczne Ale Tutaj Niestety Tak Same Musimy Dbać O Siebie I Maleńswo Które Nosimy,bo Tutaj Olewają Sprawe Z Góry Na Dół. Ja Też Spróbuje Si E Czegoś Dowiedzieć W Twojej Sprawie. Pozdrawiam

Czesc!

Dziś dzwoniłam do związków nżeby się dowiedzieć ile mi czasu woleg przysługuje. I co i nic bo moje biura są zamknięte a nikt inny nie może mi wyjaśnić tej jakże "zawiłej" sprawy. Powiedziała że wyśle mi materiały i tam powinnam się wszystkiego dowiedzieć. Szlag mnie trafia. A mam się nie denerwować.

Oj Tak To Właśnie Jest W Tej Rąbnietej Angli, Mnie Tez Zaczyna Tutaj Powoli Wszystko Wkurzać ( A Miało Być Tak Pięknie ) A Oni Wszystko Mają W Dupie, A Niby To Taki Cywilizowany Kraj. Szkoda Gadać I Sie Denerwować. Trzymaj Się Cieplutko!!!!!!

Witam.
No więc dostała "materiały" i ulotki i jest to dokładnie to samo co znajduje się w internecie. Zła jestem bo wydaje mi się że babka ze związków wcale nie jest za mną a chyba bardziej za moim menadzerem. a miałam się nie denerwowac ale jak sie nie wkurzac jak o wszystko muszę sama dbać bo inaczej chcą cię wy...mać.

Ja nie w ciazy, ale po dwoch i planujaca trzecia :D

Zdziwiona jestem, ze nie powiedza ci wszystkiego po USG. Raczej powinni, takie Twoje prawo - no moze niekoniecznie jesli o plec chodzi, bo ja na przyklad musialam miec niespodzianke - taka polityka szpitala Nie mowili i koniec!

A czy widzialyscie juz moze stronke - Dzieciak.co.uk – Portal dla rodzicow w UK - Strona Główna, znajdziecie tam kilka informacji o ciazy w UK. Moze tam Tola znajdziesz troche informacji, jak nie to zapytaj napewno ktos pomoze ...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny czy wiecie jakie sa szanse zrobienia w angli testy na bete i ewentualnie jak to sie nazywa fachowo jutro wybieram sie do przychodni spóźnia mi sie @ a testy wychodza negatywne ;(

Do góry