reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Asinka i ja trzymam mooocno kciuki..Zycze szybkiego, latwego porodu...Daj znac jak juz bedzie po wszystkim...powodzenia:tak:
Monika a u ciebie kiedy termin?

reklama
witam moje kofane)))

witam cieplusko nowa fumfelke
i 3mam kciuczki za wspaniale rozwiazanko)))))))))

kiss kisss nio ja bolu w kroczu nie mam
i podobnie jak ty slonko karolinnka 557 gdyby nie brak miesiaczki,wizytki u lekarza nio i pameli biust takze bym nie przypuszczala ciazy)))))))))

buzka:confused2:

bernadetka i mamunia dzieki za fachowe porady:-) beradeta chyba twojemu malenstwu za dobrze u mamuni w brzuszku:-D
asinka trzymam kciuki za ten lekki porod;-)
karolinka i fasoleczka jestescie farciarami, ja na zmiane mdlosci i zgagi, nie mam smaku a to dopiero polowa:-(ale trzeba byc twardym a nie mietkim:-):-):-)

a moj M zabral sie dzis powoli za pokojik malutkiej...
ciesze sie bardzo bo zostalo ok 9 tygodni... synek tez zachwycony i z radoscia mu pomaga...
mosi go pomalowac i polozyc panele... troszke mu to zajmie bo ciagle pracuje wiec licze ze za 2 tygodnie bedzie juz gotowy aby wstawic mebelki i porobic polki i dodatkowe poprawki...

Medio nie wiem dlaczego ale od poczatku wydaje mi sie ze bedzie chlopak, nawet mowie o dzidzi on:-) najwazniejsze zeby bylo zdrowe chociaz zawsze chcialam miec corcie;-)
dowiem sie za tydzien:-)

Dziewczyny, jak tak czytam o tych czopach, wodach i skurczach to aż mnie skręca, choć dopiero jestem w 21 tygodniu ... Jestem ciekawa co tam u Asinki ...

Ps. Pytałam w dziale ładna mama czy ktoś coś wie na temat negatywnego wpływu kolagenu w tabletkach na płód, ale nie ma odzewu, chyba tylko ja mam takie fanaberie, ale już sama nie wiem co mam robić z moją suchą skórą :( Jak któraś z Was słyszała coś na ten temat - mówcie! Wiem tylko tyle, że nie znany jest wpływ tego suplementu diety na płód ...

Lucin ja odstawiałm wszystkie suplementy w ciązy, poza wit dla cieżarnych.A Ty masz mieć córcie czy synka, bo juz sie pogubiłam, to Twoje drugie dzieciątko tak?
Paula ale fajnie, pochwal sie zdjęciami jak pokiok bedzie gotowy.
Melka79 to daj szybko znac jak bedziesz wiedziała!!!

Ja juz czekam na wiosne, chcę by wszedzie było zielono, ale mój Karolek bedzie sie patrzył:)

reklama
Witajcie kochane :-)
jak mija dzionek? ja jak zwykle zalatana, wpadlam tylko na chwilke zeby sie przywitac :-)
ciekawe jak tam Asinka

i takie pytanie z innej beczki: czy otrzymalyscie juz aplikacje od poloznej zeby dostac £190 'health in pregnancy grant'', pieniazki te ma otrzymac kazda Ciezarowka ;-) po 25tg ciazy ktora ma wyznaczona date porodu po 6 kwietnia. Pytam bo ja sie nie moge doprosic moja polozna o ta aplikacje, ciagle mowi mi (a to juz 8tg minelo) ze jeszcze czekaja az im papiery przyjda :wściekła/y:

zycze milego dnia :happy:

Do góry