reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

paula-mi położna sprawdzała i mówiła w jakiej pozycji jest dzidzia, więc myślę, że i Tobie powinna powiedzieć. A ktoś Ci już coś mówił o cc, czy boisz się ot tak, bo zostało tylko 10tyg.?

reklama
Paula7 - dzidzia moze sie jeszcze przekrecic kilka razy czasami nawet przed samym porodem, ale nie martw sie oni zawsze mowia w jakiej jest pozycji, jak nie sa pewni to robia USG. W razie polozenia posladkowego bedzie cc. Tutaj nie chca ryzykowac porodow posladkowych.

bernardeta- dziekuje jestes wspaniala... buzka dla ciebie... a jak ty sie czujesz kochana???

mamunia- nie nic nie wiem o CC bo pierwsze rodzila SN wiec dlatego sie boje... no i oczywiscie juz blisko do konca... dziekuje ci serdecznie z calego serca za odpowiedz...

Ja jestem jeszcze w calosci ze tak powiem ale juz wykonczona, nawet siedzenie przy komputerze jest dla mnie meczace, chcialabym byc juz po zaczynam miec jakies dziwne depresyjne mysli:-(, chce mi sie plakac co chwile, dobrze ze mama jest ze mna, bo moj M wcale mi nie pomaga, chce mnie rozweselic ale mu to nie wychodzi i tylko mnie drazni. Dzieciaki siedza w swoich pokojach i nawet nic sie mnie nie pytaja. Ja chce juz urodzic a tu nic jak na zlosc!!!!!.

Jestem tu juz 4,5 roku, to moja pierwsza ciaza, bedzie chlopczyk :-) synus mamusi :-) nie moge sie juz doczekac!
Co do samopoczucia to od poczatku ciazy czuje sie rewelacyjnie, gdyby nie brak miesiaczki i potwierdzenie lekarza to nawet bym nie wiedziala ze jestem w ciazy, nie mialam rzadnych obiawow. Na obecnym etapie to dokucza mi zadyszka ;-) jestem straszna gadula i jak juz sie tak rozkrece to brakuje mi powietrza miedzy slowami hihi a i jeszcze ten bol krocza... czy ktoras z was tez odczuwa ten dyskomfort?

trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie dziewczynki!

Cześć

JA tylko na moment bo dziś nasz wielki dzień- zaraz zmykam do szpitala
Dziewczynki trzymajcie kciuki za nas!!

Asinka trzymam kciuki:)
Karolina577 ja miałam ból krocza, to jest normalne, nie martw się.

My dziś z Krzysiem do okulisty na kontrole jedziemy , milego dnia.

reklama
Asinka trzymam mooocno kciuki ,oby szybko lekko i bez bólu :tak::-)
no to zostalysmy same Bernadeta ,z tych na końcówce :tak::-)

Do góry