reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
tajchi- jaki slodziutki a jakie jasne ma wloski... sliczny...

olinda- ciesze sie... a Nikki juz dzis calkiem zdrowy pomogly mu te wczorajsze tabletki i jest ok... ciesze sie ze juz sie tak nie meczy azmi lzej na serduszku... a noc w miare przespalam jeszcze troszke sluchalam czy nic u niego w pokoju sie nie dzieje... dziekuje slicznie za troske i pamiec jestes kochana...pozdrawiam goraco...

Izka- dziękuje bardzo za życzenia w swoim i Oli imieniu :-):-):-) a do przedszkola chodzi chętnie ale nie znowu żeby się wyrywała :-D:-D i właśnie od września też idzie do szkoły a właśnie mam pytanie na jakiej zasadzie jest ta szkoła dzieci tam siedzą w ławkach i sie ucza czy to jest bardziej nauka przez zabawe bo juz sie boje jak to bedzie:-(
Paula- super że synuś już zdrowy i nie masz za co dziekowac:tak::-D
Tajchi- synus przesłodki , rośnie mężczyzna jak sie patrzy buziaki dla niego

Olinda to w formie przedszkola -jezeli mowa o klasach ar lub rr czyli tych dwoch pierwszych nie martw sie bedzie dobrze :D

Tajchi śliczniutki synuś, fajna fota.

A jak Wam dzieci przybierajana wadze, napiszcie, prosze jak to było od urodzenia.
Mój Lolek wczoraj wazony waży 4620.

Cześć

U nas ostatnimi czasy straszne zamieszanie w domu było. Brat wrócił z Polski chory pozarażał męża i Olę. Do tego zakupy dla maluszka - już skompletowane.
Na szczęście wszyscy wyzdrowieli. Wyprałam wszyskie malutkie rzeczy i wyprasowałam. Jeszcze tylko został mi do kupienia wózek i fotelik ale na to mam jeszcze czas. Wczoraj to myślałam, że zgłoszę się do szpitala miałam już tak częste skurcze- Paweł cały przerażony ;-)
Ale po kąpieli przeszło. Maluszek jest tak ruchliwy że masakra nie mogę w nocy spać. :no:.
A właśnie mam pytanie do Was co brałyście do szpitala dla siebie i maluszka. Ostatnio w pon miałam wizytę to trwała zaledwie 5 min bo wpadła kobitka w ciąży i mówiła, że coś jest nie tak z jej maluchem więc mnie odesłali do domu i kazali przyjść 22 stycznia.:wściekła/y:

A to moje słoneczko w loczusiach

Załączniki

• moto_0158.jpg
    moto_0158.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 37
  • moto_0159.jpg
    moto_0159.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
no a ja czekam na wyniki bo robili mi tutaj cukier i w poniedziałek do lekarza ,się wtedy okaże
asinka ciesz się że Ciebie nie zarazili ,faktycznie mozna się wściec jak tak prznoszą wizytę jakbys była mniej ważna:no: ,ja w sumie chyba poza kosmetykami też już mam wszystko włącznie z wózkiem ,oczywiscie w chłopakowych jak mówi mój synek kolorach:tak::-)

Do góry