reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
tajchi- dokladnie tak a przy takim malym babelku zawsze to cos... bo i tak sie na meczysz jeszcze...powodzenia

u mnie maly dalej ma biegunke a w dodatku dostal jeszcze goraczke... dalam mu ,,smekte,, troszke pomogla ale nie wiele dostaj syrop paracetamol rutynowo ale nie pomaga za duzo a czopka nie moge mu wcisnac bo to bez sensu przy beigunce wiec dalam mu 1/4 tableteki polopiryny S... bo juz nie wiem co i nie mam nic... a niedawno mial juz 38,6 stopni... zobaczym jak w nocy... az sie boje...

Cześć mamuśki! U Nas już drugi ciężki dzień, mały marudzi, w nocy się budzi i wstał dzisiaj o 5 rano. Wyobrażacie sobie? Normalnie makabra. Teraz już śpi ale chyba znowu nie będzie kolorowo bo się strasznie wierci. Chyba znowu idą ząbki:-(

Paula a czytalas ulotke polopiryny??
Niewolno dawac jej dzieciom przed ukonczeniem 12 lat
Spróbuj domowymi sposobami weź ziemniaka pokrój na grubsze plasterki przyłóż do głowy dziecka powinno pomóc na biegunke jagody,gotowana marchew,pieczone w folii jabłko

dzieki dziewczyny bardzo sliczne... ale rece juz mi opadaja od tych ich antybiotykow i paracetamolow... ci doktorzy to ciemnota po prostu... Nikki pije ale placze ze go boli brzuszek i dupka od biegunki no i ta cholerna goraczka...szok... juz mi sil brakuje i jeszcze mala w brzuszku daje popalic... co pare minut lece do niego...az mi serce peka jak patrze na niego...

No jak mój Krzyś był ostatnio chory to też chciałam mu podac polopirynę, ale przeczytałam,że od 12 lat i nie dałam mu. Dałam mu max. dawke paracetamolu i pomogło.

Karolek teraz sobie śpi, juto przychodzi pielegniarka to go zważy. Dziewczyny, co mam robić mój mały bardzo ulewa, ciekawe jak przybrał ten tydz na wadze, boje sie, bo bardzo ulewa i nic nie pomaga.

Medio! Mój Domiś to chyba więcej ulewał niż zjadł :) ale wszystko było dobrze i na pewno u Karolka też nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki i daj znać jak tam po ważeniu.

dziewczyny a wiecie co moge podac malemu na biegunke dostepnego tu w UK?????????????... niestety nic mu nie pomaga dzis zasnelismy o 5..00 a na 9.00 mielismy kolejna wizyte w przychodni ale nic sie nie zmienilo dostal ten sam antybiotyk i paracetamol... oszaleje juz zostalami ostatnia saszetka smecty i nie wiem co dalej... jestem wykonczona a malenstwo w brzuszku dalej szaleje a mi sie chce plakac bo jestem bezsilna...jak patrze na Nikkiego...

reklama
Paula ze staraych sprawdzonych sposobow naszych babc, to podobno pomaga podanie dziecku twardej czarnej (gorzkiej) czekolady..Osobiscie nie probowalam ale a nuz zadziala na twojego synka...

Do góry