reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc :-)
NO TO MISIOWKA- OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!

A Agata- skad wiesz? Masz kontakt z misiowka, tak?

No to swietnie Medio, ze przedstawienie u Krzysiaczka sie udalo...:-), moze maly aktor Wam rosnie....:confused::-)
Paula- fajna owieczka z Nikkiego! :tak: Hi hi, rzeczywiscie powazny....:-D:-D

Acha, a swoja droga misiowka dosc pozno urodzila, mysmy wszystkie myslaly, ze juz dawno....:tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny- dawno nic nie pisalam, ale za to czytam codziennie:tak:;-). Ja to juz sama nie wiem co mam robic- przypomne ze bede mama dwoch dziewczynek- chyba:-):-D.... bo wiecie jak to z tym scanami- zwlaszcza przy blizniakach trudno byc pewnym- dzis wlasnie dowiedzialam sie ze nie nalezy nam sie tax credit:zawstydzona/y:. Ja juz nie pracuje- bo takie zalecenie od lekarza, wynajmujemy mieszkanie za 565- pracuje tylko moj maz a oni mi mowia ze mi sie nie nalezy. Dodam ze zarobki mojego meza to 18000rocznie. Wiec juz sama nie wiem:baffled::angry:- a moze ktoras z was orientuje sie jak to z tym jest? A moze dopiero jak urodze maluchy? Bo jakos nie wyobrazam sobie przezycia z dwojak maluchow za 350funtow- bo tyle nam zostaje ja oplacimy rachunki:baffled::baffled::baffled::baffled::angry:.

MISIÓWKA NARESZCIE NIE MOGŁYŚMY SIE DOCZEKAC WIELKIE GRATULACJE I BUZIACZKI DLA cIEBIE I MALENSTWA
Medio -super że przedstawienie sie udało i że Krzysiu zadowolony
paula7- zdjecia super a synus no no.......:-) no i oczywiscie czekamy na wiadomosci z usg.
aggi- narzekaj ile chcesz wazne zebys Ty sie lepiej poczuła a my z checia wysłuchamy
Bernadeta- współczuje lezenia ale badz dzielna :tak: szystko bedzie dobrze
alex- wszystko przygotowane do podróży?????
a u nas troszke lepiej Ola powoli dochodzi do siebie mam nadzieje ze jeszcze dzie dwa i bedzie zdrowa.

buziaki

Czesc dziewczyny
Dziekuje za slowa otuchy, mysle ze dam rade.
Tajchi- musialabym wiedziec wiecej na temat pobytu twojego w uk, bo nie zawsze trzeba sie starac o abolicje podatkowa. Jak chcesz to mozesz pisac domnie na GG 2281543.
Jola466- przy dochodach twojego meza nalezy wam sie working tax credit ale w bardzo malej wysokosci,po urodzeniu bedzie nalezal wam sie child tax credit dodatkowo, a przy tym rowniez becikowe( tylko pamietaj ze o becikowe nalezy sie starac do 3 miesiaca zycia dziecka), a jak z twoim macierzynskim? Jezeli masz wiecej pytan to pisz na GG lub Skypa-benia.uk.
Moj syn Alan mial przedstawienie w szkole byl pasterzem i wykonywal 2 solowe koledy, az sie poplakalam tak pieknie spiewal, mysle ze musze go zapisac do jakiejs szkoly muzycznej, musze cos znalezc w mojej okolicy.
Misiowka- wielkie gratulacje,duzo zdrowia dla ciebie i malenstwa

Ostatnia edycja:
Bernardeta- dzieki za odpowiedz:blink:- teraz to juz sama nie wiem bo dzis dzwonilam o to by mi przyslali formularz, a pani powiedziala ze policzy no i na koncu powiedziala ze mi sie nie nalezy:baffled:. Mi powinno przyslugiwac Maternity Allowance- poniewaz w tym roku nie pracowalam u jednego pracodawcy- w sumie u trzech roznych co daje mi w sumie 31tygodni- no wiec mam nadziej ze sie kwalifikuje- no ale do konca nie jestem pewna:baffled:. Teraz to nie wiem sama co mam zrobic- czekac do urodzin moich dziewczynek?????:baffled:

reklama
Do góry