reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Alex3meyer a jak reaguje na tatusia? Czy raczej z niego synek mamusi?
Olinda dobrze,że zły humorek sobie poszedł, oby nie wracał prędko. Ja tez często-nietety -wnerwiona chodzę, ale dziś jest w miare ok.
Tajchi jak tam Króliczku?

reklama
Medio ja nadal 2w1:angry:, troszke mnie cos tak kuje od godziny, ale teraz przeszło wiec pewnie jeszcze nie pora na mnie:no:

alex3mayer no ja mam nadzieję,że będzie troszkę mnie uparty ja Twój synuś i wyjdzie do mamusi wczesniej:-D

Dziekuje dziewczyny za rady w sprawie kosmetykow :) o Johnsonie to juz slyszalam ze wlasnie uczula podobno ze wzgledu na skladniki zpachowe :(
Tajchi mam nadzieje ze sie wkrotce u cuebue zacznie bo chyba czekanie jest najgorsze trzymam kciuki :)

Medio- no raczej z niego synus mamusi, he he...:-D
Olinda- i jak teraz samopoczucie? Caly czas bez kija nie podchodz..? :-D;-):-D
tajchi- a moze dzis w nocy...?
zuska- ja uzywam aventa i johnsona- u mnie johnson byl ok.

Alex- nie juz jest ok przeszlo koło południa ale rzeczywiście bylo bez kija nie podchodz ;-):-D:-D a raczej bez paly

Oj zbieram się do spania kolorowych snów Kobietki
A Ty Tajchi wkońcu się rozdwój :tak::-D;-) ileż można czekać :rofl2: buziaczki trzymaj się może tej nocy synuś będzie maiał dosyć tych przysiadów :szok::-D

hej
u mnie tak sobie strasznie mi ciezko na brzuszku... i nie moge oddychac swobodnie... ale plamienia ustaly na szczescie... pobolewa mnie czasem krocze...czuje sie jak wrakkkkk...hehehe

Ja o 10.30 mam dziś wizyte u położnej.Krzyś obudził się o 5 rano i płakał,że nie może zasnąc , to wzięliśmy go do nas i spi do teraz, zaraz bedzie pobudka , bo do szkoły.
A co u was?

Dzień dobry;-)
U nas kolejny zwyczajny dzień, teraz jemy sniadanko i zachwilę zbieramy sie do przedszkola :tak:
Tajchi- i jak tam czyżby to była ta noc ?????????????????????
paula7- co do krocza i ciężkiego oddechu to normalne ja też to mam

Buziaki

Olinda no w sumie to chyba nie, chociaz miałam kilka nieregularnych skurczy między 3-4 rano pozniej ok 5.00 i teraz o 7.55 ostatni, z czego pierwszy był najgorszy,az mi łezki poleciały:tak:ale moze dlatego ,że nie byłam przygotowana no ból.

Medio witam:-D

Paula7 no ciąża przeciez nikt ni emówił,że bedzie lekko, teraz poczatki to jeszcze jest ok, końcówka chyba bywa najcięższa, a nie daj boże jak będziesz miała zgage tak jak ja, koszmar, dla mnie najgorsze w całej ciąży:no:

reklama
Witam z rana
Ja całą ciąże przeszłam bardzo dobrze, nie maiałm praktycznie nic co by mi przeszkadzało oprócz na początku ciąży mdłości. Z niunią po urodzeniu też super przez 2 miesiące jak się urodziła to tylko spała i jadła:-)

Do góry