reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Cześć asinka_z :happy:
u mnie nic ciekawego w Srode mam wizyte w szpitalu na ekg serca i spotkanie z anestezjologiem co jeszcze nie wiem no i w piątek cesarka :tak: a tak poza tym to jakos nie mam ochoty na nic chyba przez tą pogode szaro i buro no i chcialabym juz mieć wszystko za soba i już tulić maleństwo:tak:

Buziaczki

medio- nie mam pojęcia jakie będe miała znieczulenie wszystko będzie zalezalo od tego czy zdecydują sie wkuwać w mój zdeformowany kręgosłup osobiście bym wolala znieczulenie zewnątrzoponowe wszystko się okarze w środe

Medio: ja nigdy nie miałam problemów z cukrem dostałam wezwanie na badanie więc się zgłoszę:) Tylko czasami wydaje mi się że coś jest nie tak bo wcinam czekoladę i jeszcze z chęcią bym ją popiła coca colą :szok:
Ale jeszcze panuję nad sobą mimo, że ochotę na colę mam straszną i jeszcze śledzie opiekane ale nigdzie ich znaleźć nie mogę:)

Asinka wiem coś o tym mnie tez strasznie ciągneło do coli, a tu trzeba było sie opanowac choć pare razy na małe łyczki się skusiłam:-)

Witam wszystkich ja cos dzis poczulam w brzuszku jestem w 15 tygodniu moze to juz ruchy mojegp skarbeczka...
tajchi- slonko ja przytylam w pierwszej ciazy 20 kilo jestem drobna osoba bo gdy zaszlam waga moja wynosila 48kilo wiec to byl szok dla mnie ale wszystko spadlo dosc szybko wiec mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie...

Paula7 no ja taka chudzina jak Ty to nie jestem wazyłam 65kg a mam 173cm wzrostu taka normalna a teraz 88kg i szok:szok::szok:. Ja ruchy czułam dopiero w 24tyg.

Medio widze ,że mnie zachęcasz do zzo, pewnie,ze słyszałam tez rewelacujne opinie i dlatego się zastanawiam, zobacze jak będzie

a coca-cole tez sobie czasem popilam, ale za to wczesniej przed ciążą raczej nie przepadałam

asinka łapią mnie pojedyncze co godzinne skurcze, moze dzis w nocy......;-)

Ostatnia edycja:
Tajchi trzymam kciuki oby to dzisaj już było Wiem że takie czekanie bywa męczące ale już nie długo będziesz mieć maleństwo:tak:

reklama
Do góry