reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

No niestety nic sie u mnie nie ruszyło:szok::szok:
gusia260 niektóre maja tak jak Ty a niektóre muszą czekać:wściekła/y:
Olinda jednak to nie była jego noc:no:
Misiówka no wiem,że tak może być,słyszałam o tym,ale na szczęście albo aż:-p tylko tydzień do wywołania mi został.
A co do kosmetyków to ja właśnie tylko zakupiłam Johnson&Johnson, ale nie wiem jak mój maluszek to przyjmie;-)

reklama
Ja mam kosmetyki Bubschen i Nivea Baby, Jonson mi też przy pierwszym dziecku nie odpowiadał.

Tajchi a nadal odchodzi Ci ten czop, czy juz cisza? Wiem,że niektórym odchodzi stopniowo przez jakis czas?

Tajchi to pisz jakby co!

Jak ostatnio byliśmy z Krzysiem na zakupach to kasjerka przy kasie zaczęła mnie wypytywac kiedy rodzę, jak płeć itd, była bardzo miła. Po chwili jak już zapłaciliśmy i odeszliśmy kawałek od kasy mój Krzys zdziwiony pyta: „Mamo, a skąd ta Pani wie,że Ty jestes w ciąży”, hihihi, ale się z niego uśmialiśmy

Medio no poruszałam sie i leci cos takiego galaretkowatego o kolorze brązowawym z beżem mało ładnie to wygląda:-), moze cos bedzie.......
Czekam z niecierpliwością na to co sie stanie, cały czas robie przysiady tak po 20 co jakis czas i nic, :no:

He he tajchi- mnie sie wydaje, ze Ty masz takiego samego uparciuszka , jak ja mialam. :-D:-D. No nic, rzycze przede wszystkim szczesliwego rozwiazania, bez wzgledu na to czy szybkiego, czy troche pozniejszego, ale oby szczesliwego:-)

Medio- he he Krzys niezly...:-D:-D:-D

Alex3meyer a jak tam Twój słodziutki Oliwierek, jak patrzę na te jego zdjęcie w parku, to aż miło, taki rozbrajający ma ten uśmiech aż by się chciało go wyściskać i wycałować.

Medio- no fajniutki jest. A teraz to w ogole wszedl w jakis okres, ze straszna przylepa z niego :tak:. Czasami bez powodu przytuli sie, kladzie gloweczke na moim ramieniu i sie przytulamy. Ale co za tym idzie, to , to, ze teraz w trojke spimy w lozku, bo on za nic nie chce spac sam w lozeczku:szok:. Nie wiem, co sie stalo, ale pogniewal sie na lozeczko i tylko z mamusia spi....:dry:

olinda- u mnie teraz juz wszystko ok ale wczesniej nie zaciekawie... siedze w domku na zwolnieniu juz drugim bo mam bole brzucha i krocza jak i czasem plamienia nie do konca czerwone ale niestety sa... zycze milej i spokojnej niedzieli papapa...

reklama
:-)Dzień dobry

Ja dzisiaj obudziłam się jakaś taka wkurzona nie wiem dlaczego i odrazu zapowiedziałam mężowi żeby mnie nie wkurzał ;-):-D no ale na szczęście już ten zły humor minął i już jest oki. Zajrze po obiadku buziole

Do góry