reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

No niestety nic sie u mnie nie ruszyło:szok::szok:
gusia260 niektóre maja tak jak Ty a niektóre muszą czekać:wściekła/y:
Olinda jednak to nie była jego noc:no:
Misiówka no wiem,że tak może być,słyszałam o tym,ale na szczęście albo aż:-p tylko tydzień do wywołania mi został.
A co do kosmetyków to ja właśnie tylko zakupiłam Johnson&Johnson, ale nie wiem jak mój maluszek to przyjmie;-)

reklama
Ja mam kosmetyki Bubschen i Nivea Baby, Jonson mi też przy pierwszym dziecku nie odpowiadał.

Tajchi a nadal odchodzi Ci ten czop, czy juz cisza? Wiem,że niektórym odchodzi stopniowo przez jakis czas?

Tajchi to pisz jakby co!

Jak ostatnio byliśmy z Krzysiem na zakupach to kasjerka przy kasie zaczęła mnie wypytywac kiedy rodzę, jak płeć itd, była bardzo miła. Po chwili jak już zapłaciliśmy i odeszliśmy kawałek od kasy mój Krzys zdziwiony pyta: „Mamo, a skąd ta Pani wie,że Ty jestes w ciąży”, hihihi, ale się z niego uśmialiśmy

Medio no poruszałam sie i leci cos takiego galaretkowatego o kolorze brązowawym z beżem mało ładnie to wygląda:-), moze cos bedzie.......
Czekam z niecierpliwością na to co sie stanie, cały czas robie przysiady tak po 20 co jakis czas i nic, :no:

He he tajchi- mnie sie wydaje, ze Ty masz takiego samego uparciuszka , jak ja mialam. :-D:-D. No nic, rzycze przede wszystkim szczesliwego rozwiazania, bez wzgledu na to czy szybkiego, czy troche pozniejszego, ale oby szczesliwego:-)

Medio- he he Krzys niezly...:-D:-D:-D

Alex3meyer a jak tam Twój słodziutki Oliwierek, jak patrzę na te jego zdjęcie w parku, to aż miło, taki rozbrajający ma ten uśmiech aż by się chciało go wyściskać i wycałować.

Medio- no fajniutki jest. A teraz to w ogole wszedl w jakis okres, ze straszna przylepa z niego :tak:. Czasami bez powodu przytuli sie, kladzie gloweczke na moim ramieniu i sie przytulamy. Ale co za tym idzie, to , to, ze teraz w trojke spimy w lozku, bo on za nic nie chce spac sam w lozeczku:szok:. Nie wiem, co sie stalo, ale pogniewal sie na lozeczko i tylko z mamusia spi....:dry:

olinda- u mnie teraz juz wszystko ok ale wczesniej nie zaciekawie... siedze w domku na zwolnieniu juz drugim bo mam bole brzucha i krocza jak i czasem plamienia nie do konca czerwone ale niestety sa... zycze milej i spokojnej niedzieli papapa...

reklama
:-)Dzień dobry

Ja dzisiaj obudziłam się jakaś taka wkurzona nie wiem dlaczego i odrazu zapowiedziałam mężowi żeby mnie nie wkurzał ;-):-D no ale na szczęście już ten zły humor minął i już jest oki. Zajrze po obiadku buziole

Do góry