reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

DZIEŃ DOBRY:happy2:
DZISIAJ MIELIŚMY SPOKOJNA NOCKĘ ACZKOLWIEK JAK ZWYKLE PIERWSZY SEN MINĄŁ I ZACZĘLAM SIĘ KRĘCIĆ JUŻ DO RANA :wściekła/y::wściekła/y: NO NIC KONIEC MARUDZENIA NA SZCZĘŚCIE OLA NIE WYMIOTOWAŁA I MAM NADZIEJĘ ŻE TAK POZOSTANIE:tak::-) SZYKUJEMY SIĘ DO PRZEDSZKOLA I ŻYCZYMY MIŁEGO DZIONKA:happy2:

U NAS JAK ZWYKLE PAAAAAADAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam

Ja wczoraj jakoś tak nie bardzo sie czułam, plecki bolą, w nocy nie mogłam spać, kręciłam sie z boku na bok, tyłek boli, nie chce mi się wstać z łóżka

Dzien dobry:-)
Widze ze samopoczucie kiepskie dzisiaj?
Ja co prawda w koncowej fazie ciazy czulam sie bardzo dobrze, ale w ogole spac nie moglam. Takze rozumiem Cie Olinda bardzo dobrze.:tak::sorry2:A jak plecy?

My juz na nogach od 7, bo sie paniczowi spac nie chcialo:no:, ale przynajmniej zaczelam z samego rana dom ogarniac.

Milego dnia:-)

Witam z rana.
No u nas piekne słońce swieci ale padało całą noc.
Bardzo wam wspołczuje dziewczyny ja też pod koniec ciazy te ostatnie 2 miesiace to spac nie mogłam.U nas nic ciekawego.Kolin zadowolony ze ferie trwały tylko tydzien bo on uwielbia przedszkole i mogłby chodzic nawet w weekendy.Juz dzis rano pytał sie czy jutro tez pojdzie do przedszkola.A z młodszym to tyle marudzenia,płaczu i bółu byłu a tylko jeden ząbek sie przebił.

ZQO gratuluje super że wszystko ok.A to juz wiesz że bedzie drugi synus,no to bedziesz mial po równo.Wczesniej pisałas o szczepieniach nic sie nie martw my tez dostalismy wezwanie dopiero poł roku po tym jak podałam HV szczepienia jakie miał młody robione w Pl.

Olinda no to juz mało czasu Ci zostało,ale fajnie ja to ostani miesiac to juz sie nie mogłam doczekac kiedy wezne na raczki malego szkraba.

Misiowka no to krótki miałas ten poród oby i ten drugi był taki.Ale ty to jeszcze troche poodpoczywaj bo troche zawczesnie na ciebie.

Alex no to dzis nie pospaliscie,ale my to tak codziennie wstajemy.czasami nam sie uda pospac do 8.30 w weekend.

ok lece dalej bo poźniej do przedszkola.

alex - ja tak samo jak Ty czyje sie bardzo dobrze plecy też odpuściły tylko czasem jak maleństwo nie tak się przekręci to boli mnie biodro ale to pikuś :-p:-D i tylko te noce są koszmarne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć

U nas słoneczko świeci ale niestety trochę zimno ale chociaż humor się poprawił:)
Widzę dziewczyny, że nie tylko ja mam problem ze spaniem:)
Jak ja wam zazdroszczę że za niedługo zobaczycie swoje maleństwa:) Mi jeszcze zostało 108 dni:wściekła/y:

Olinda - cieszę się, że córcia lepiej, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień minie milutko, mimo deszczu. My dzisiaj z Misią robiłyśmy od rana ptaszki z tekturki i powiesiłyśmy u niej na okienku, zawsze trochę dnia zleciało...

Tajchi - oj ja też ostatnio z plecami mam problem, bolą non stop. Budzę się i bolą od leżenia, wieczorem bolą od siedzenia i chodzenia no i jak tu żyć? Pomijam fakt, że chodzę już jak kaczka z wadą postawy...

alex3meyer - no to pracowicie zaczełaś dzionek, nie zapomnij odpocząć troszkę!

izka - mi się nie spieszy na porodówkę, hehehe, mam przykaz od teściowej, że mam na nią grzecznie czekać, a ona przyjeżdża 28 listopada dopiero.

U nas dziś dla odmiany nie pada, wiec po drzemeczce wybierzemy sie na spacerek.

medio- gdzie sie podziewasz szybciutko nam napisz jak dzisiaj na usg było ???????????????
misiówka- na mnie mąż mówi że jestem kaczy kuperek :tak::-D:-D jak tylko dojde do formy to ja mu dam kaczy kuperek :wściekła/y::-D:-D lekko nie będzie mial oj nieeeeeee......

Misiówka no to całkiem nieżle, ja mam nadzieję,że nie bedą mnie odsyłac ze szpitala, tylko jak raz pojade to juz zostane i szybko urodze:tak:

a tak na marginesie któras dziewczyna pytała o Polskie kosmetyki dla dzieci, znalazłam stronke , ale chyba ta dziewczyna pytała o nivea a tu sa inne, ale może której sie przyda
Twoje Kosmetyki w Wielkiej Brytanii | Sklep internetowy z kosmetykami z Polski

Tajchi Ja pytałam o kosmetyki ale faktycznie z Nivea. Już zamówiłam je sobie u Mamusi ma mi przysłać. Ale za link wielkie dzięki:-)

reklama
Na usg wszystko oki.
Karolek waży ok 2380 g. Następna wizyta w szpitalu 19 grudnia- jak do tego czasu nie urodzę, a tak to wizyty u położnej. Dziś miałam intensywny dzień i padam na buśkę. Do jutra wam:)

Do góry