reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczyny:-):-):-)
No to jestem po usg bedzie zdrowiutki synus:tak:
Kamienie sie posypaly normalnie:-D

Olinda ja tez skorpion:tak:

Moj Konrad od dwuch dni tez mocno goraczkuje:-(

reklama
Olinda ale fajnie już niedługo, znasz juz datę:) Dla mnie to chyba będzie niespodzianka.
ZQO super,że synuś zdrowiutki!!!
A odnośnie wód to położna powiedziała mi,że tez mam jechać do szpitala od razu jak odejdą, mogę ewentualnie wziąć prysznic i jechać.
Miśówka to jak Ty masz ciągle tak mocne skurcze to chyba szykuje Ci sie szybki poród, macice masz wyćwiczoną więc może szybko pójdzie:)

zQo super wieści
Olinda też bym chciała znać date kiedy co i jak
alex3meyer mój będzie skorpionik i to na 100%,ale bede miała charakterek w domku
Misiówka przy moim pierwszym dziecku to pewnie ja przy pierwszym skurczu będe chciała leciec do szpitala;-)

alex3meyer mój będzie skorpionik i to na 100%,ale bede miała charakterek w domku
Misiówka przy moim pierwszym dziecku to pewnie ja przy pierwszym skurczu będe chciała leciec do szpitala;-)
Mówię Ci,że mój Krzyś to skorpion i jest dzieckiem o złotym sercu:tak:, dobry, :happy2:wrażliwy, pomocny i współczujący. Gorzej bywa z pannami skorpionami:confused:,ale już o tym pisałyśmy na tym wątku:sorry2:.

zQo - straszliwie się cieszę!! normalnie - YUPI!!

Medio - mój pierwszy poród trwał od pierwszych bolesnych skórczy do urodzenia malutkiej 6,5 godziny, drugi nie może być cięższy chyba, hehehe, tym bardziej, że wtedy mi wyciszali te skurcze cały czas do terminu, a teraz nic zupełnie nie biorę. Do tego mam czasem tak bolesne, że aż trudno mi się oddycha... Więc też mam nadzieję, że po takiej zaprawie mała wyskoczy piorunem, hehehe.

Tajchi - coś ty pod koniec to skurcze co chwila są, za chwile zanikają, raz są regularne, a za chwilę cisza zupełna, więc sama zobaczysz, że to nie tak od razu wiadomo, że to już... ja przed pierwszym porodem co drugi dzień lądowałam w szpitalu i twierdziłam, że już rodzę, hehehe, a jak przyszło co do czego to już mi się nie chciało w środku nocy jechać i zwlekałam, hihihi.

zQo- GRATULUJE NA SZCZĘŚCIE WSZYSTKO WSZYSTKO SKOŃCZYŁO SIĘ DOBRZE DZISIAJ MAMY SZCZĘŚLIWY DZIEŃ :tak::-D

A JA JESTEM PADNIĘTA TAK MI SIĘ CHCE SPAĆ 2 NOCE MAM PRAWIE NIE PRZESPANE I ZARAZ IDE LULU :tak:

DO JUTERKA

Misiówka no to całkiem nieżle, ja mam nadzieję,że nie bedą mnie odsyłac ze szpitala, tylko jak raz pojade to juz zostane i szybko urodze:tak:

a tak na marginesie któras dziewczyna pytała o Polskie kosmetyki dla dzieci, znalazłam stronke , ale chyba ta dziewczyna pytała o nivea a tu sa inne, ale może której sie przyda
Twoje Kosmetyki w Wielkiej Brytanii | Sklep internetowy z kosmetykami z Polski

reklama
Do góry