reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

No to najwazniejsze Medio, ze wszystko ok :tak::tak::tak:. Moze Ty tez swiateczne dziecko bedziesz miala, co...? :confused::shocked2::confused::-);-):-)
Olinda- kaczy kuperek..?:-D:-D:-D Niech sami w ciazy pochodza ci faceci, to zobaczyliby...

A my troszke dzis na miescie, ale nie za dlugo, bo co 5 minut padalo. Potem w domku i wlasciwie nuda :-:)-:)-(

Milego wieczorka:-)

reklama
Medio - super, że synuś zdrowy i chyba duży jak na 34 tydzień?

A ja właśnie pożegnałam gości i dopiero zasiadłąm do obiadu - dzień na wariackich papierach...

No na 34 tydz i nawet parę dni chyba było.
Lekarka powiedziął,że może będą mi wywoływac 21, wszystko się okaże 19 jak oceni stan szyjki, czy jest miękka itd.

nikado nie ma problemu, służę pomoca jak tylko mogę

medio spore, spore to maleństwo mój w 29 tygodniu ważył 1,065 i podobno był o 300gr.za mały

A ja biore sie za obiadek na dwa dni żeby mieć juz z głowy hihi:-D
Pozdrawiam w ten pochmurny i deszczowy dzionek

Tajchi prosze o melduneczek:)Kiedy masz wizytę u położnej?

Ja dziś mam dobry humorek. Wczoraj skończyliśmy prasować ciuszki, mąż mi pomagał i już mam jedno z głowy. A co u was?

Medio więc melduję sie .
Wizytę już w szpitalu mam 12.11 w środe, na wtorek mam termin, a dzień po szpital, jesli oczywiście do tego czasu nie urodzę, a nie zanosi sie coś. Zero objawów:wściekła/y::wściekła/y:
Pytałam koleżanki bo ona przenosiła i była na takiej wizycie co jej tam robili.
I miała usg, badanie krwi,i badanie ginekologiczne na życzenie(możesz mieć ale nie musisz)ale podobno po takim badaniu to rodzisz w 48godzin, to wyobraźcie sobie co to musi byc:no:

Dzien dobry:-)
Dokladnie tak , jak mowi Medio. Ja to mialam, nawet 2 razy, raz pare dni po terminie, a drugi raz w szpitalu, kiedy wywolywali mi ciaze. Dosc nieprzyjemne niestety...:no::no: Ale nie pomoglo, bo u mnie i tak zadnej akcji porodowej nie bylo i mialam cc.

reklama
Tajchi nie cykaj się, napewno ten masaż boli mniej niż poród, hehehe - polega na uciskaniu ścianki szyjki przy urzyciu odpowiedniego olejku - nie jest chyba tragicznie co? A może uchronić przed pęknięciem krocza.

alex3meyer - a ile u ciebie czekali z wywołaniem? I dlaczego skończyło się na cesarce, nie podawali żadnej oxytocyny?

U nas po staremu, hehehe kulam się jak ta lala.

Do góry