reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Ja pytałam położnej i tez mi powiedziała,że tutaj niczym nie przemywają pępuszka i ja chyba tez przy tym zostanę. Położna mówiła mi,że tak od ok 5 lat stosują taką praktykę, ponoć spirytus zabija bakterie złe jak i te dobre. A tak kikut szybko odpada.

reklama
Tajchi jak sie czujesz?? My mamy termin na 13 listopada czyli chyba jest miedzy nami tylko dzien roznicy :-D Przyznam ze jak na razie to nie mam zadnych oznak porodu (no porocz tego twardnienia brzuszka). Maly aktywny, do toalety nie biegam a brzuch wysoko na bacznosc stoi :sorry2:
Medio mi to samo polozna mowila, ze nie smaruje sie niczym, o dziwo nawet moja mamuska mi powiedziala ze nie powinnam niczego uzywac, ew sol fiz do przemywania. Zobaczymy jak to bedzie :szok: ale na pewno przerazajaco hihihi:-D

Adaś 13 u mnie tak samo jak u Ciebie większych dolegliwości nie mam, brzusio wysoko, bez bóli, czasami lekkie kłucie w okolicy jajników, do toalety chodzę ze dwa razy na noc brzuszek troszke twardnieje czasami, połozna powiedziała że mały będzie w terminie więc czekam do 11.11:tak:

Medio no ja z położna nie rozmawiłlam na ten temat, ale jak Mrs F i Ty mówicie tak to moze sie przekonam do tej metody "bez niczego";-)

Tajchi sama ciekawa jestem kiedy sie rozpakujesz, 11 dni to już tuz tuż. Wszystko gotowe dla dzidzi, co masz, kupilliście już wózek?

Medio już wszystko naszykowane wózek i fotelik kupiony już dawno, wyprawka zrobiona, torba spakowana,łóżeczko juz skrecone pościel powleczona, czekam tylko na znak kiedy mały będzie gotowy:szok::-D, boje sie i ciesze za jednym razem

To super, nic się nie martw. Teraz jak najwięcej odpoczywaj i straj się wysypiać.

Ale dziś pogoda brrr

Witajcie Dziewczynki:-)

Mam do Was pytanko czy kupowałyście gdzieś w UK kosmetyki z Nivea dla dzieciaczków? Jeśli tak to gdzie bo ja nigdzie nie znalazłam wszędzie tylko Johnson na którego sama jestem uczulona więc na dzidzi też nie będę testować:-)

Dzień dobry :happy2:
Dzisiaj jesteśmy same :-(ale za to juz w środe będzie mężuś gdyż w czwartek mamy lekarza może tym razem czegoś się dowiemy:tak:
nikado- niestety obawiam się że nie dostaniesz tutaj kosmetyków nivea dla dzidziusia sama szukałam ale nic z tego:no: pozostaje Ci tylko zamówić przez internet albo może ktoś Ci prześle z rodzinki lub przywiezie. Pozdrawiam

Nivea totylko przez internet no chyba,że ktoś Ci wyśle.

Olinduś no ciekawe jak to będzie z Twoją cesarką, czy zrobią Ci.

reklama
Nikado ja tez nie słyszałam,żeby tutaj gdzies mozna było kupic kosmetyki Nivea

Medio odpoczywac to mi sie juz nie chce, od leżenia mnie juz tyłek boli;-) od lipca siedze w domu juz po ko=ilka razy pralam ciuszki firanki zasłony wszytsko z nudów:wściekła/y:

Do góry