reklama
Medio
Fanka BB :)
Tajchi to trzymam kciuki za Ciebie i czekam na relacje z porodu no i zdjęcia maleństwa.
No i a u mnie dzisiaj pojawiłą się położna, z 1,5 opóźnieniem, ale ważne że przyszła.
Wszystko jest ok, pogadała ze mną o porodzie, ale nic nowego się nie dowiedzaiłam. Miała tylko wąty co do asparginu ktory biorę a zapisał mi go polski gin na skurcze i bóle łydek.
No i a u mnie dzisiaj pojawiłą się położna, z 1,5 opóźnieniem, ale ważne że przyszła.
Wszystko jest ok, pogadała ze mną o porodzie, ale nic nowego się nie dowiedzaiłam. Miała tylko wąty co do asparginu ktory biorę a zapisał mi go polski gin na skurcze i bóle łydek.
Tajchi
olinda dla mnie to tez jeszcze 12 dni, albo i juz 12 dni, różnie to jest z moim nastrojem raz sie ciesze a raz boje.
Medio napisze na pewno co i jak przebiegało
Dzis koleżanka ktora urodziła tydzięń temu w tym samym szpitalu co ja będe rodziła powiedziała mi że nie było tak źle,żebym sie nie bała fakt,że mały miał tylko 2,5kg ale poród to poród była bez znieczulenia i sam poród trwał 45min.skurcze podobno sa najgorsze, jak ja bolało to nawet po polsku bluźniła na pielęgniarki i położne
Medio napisze na pewno co i jak przebiegało
Dzis koleżanka ktora urodziła tydzięń temu w tym samym szpitalu co ja będe rodziła powiedziała mi że nie było tak źle,żebym sie nie bała fakt,że mały miał tylko 2,5kg ale poród to poród była bez znieczulenia i sam poród trwał 45min.skurcze podobno sa najgorsze, jak ja bolało to nawet po polsku bluźniła na pielęgniarki i położne
zQo
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny!!!
Mam pytanie czy ktoras z Was jak zrobila ten test na dawna i rozszczep kregoslupa miala wynik ze jest w grupie ryzyka a potem okazolo sie ze wszystko jest ok?
Mam dola bo mi wyszedl taki wynik:---(
Mam pytanie czy ktoras z Was jak zrobila ten test na dawna i rozszczep kregoslupa miala wynik ze jest w grupie ryzyka a potem okazolo sie ze wszystko jest ok?
zQo
Entuzjast(k)a
olinda dzwonila tylko polozna ze wynik wyszedl ze jestem wwysokim ryzyku ze dziecko urodzi sie z dawnem:-( proponowala mi punkcje ale sie nie zgodzilam poza tym mam dzwonic do konsultanta i umowic sie na wizyte.
Tajchi
zQo ja tez nie robiłam tego testu bo nie chciałam uważałam go za zbędny, tutaj wykonuja go z próbki krwi i wedłu mnie jest to mało wiarygodne, poza tym czytalam że on daje tylko 60% wiarygodniości ,więc nie martw się za wczasu, wiem tez że na bardziej wiarygodne testy możesz iść prywatnie ,moja znajoma była w wieku 39 lat i lekarz ją "wyśmiał", i powiedział że jest za młoda na takie badanieże tutaj przychodza kobiety przed 50-tką powiedział. Jest to bardzo kosztowne i na pewno taniej będzie w Polsce niż tutaj:--(
Trzymamy kciuki,że będzie wszystko dobrze
Medio no nie dziwię sie że sie czepiała tego leku, oni ich nie znają i nie wiedza co to jest. No ale miło,że przyszła.
Trzymamy kciuki,że będzie wszystko dobrze
Medio no nie dziwię sie że sie czepiała tego leku, oni ich nie znają i nie wiedza co to jest. No ale miło,że przyszła.
Medio
Kotku ja robiłam i wynik wyszedł mi 1:22000.Hej dziewczyny!!!
Tutaj to badanie robią bez względu na wiek kobiety. Im młodsza jest matka tym bardziej wiarygodny wynik, nie wiem ile Ty masz lat,ale nie martw się na zapas, jakie Ci wyszło prawdopodobieństwo?
reklama
zQo
Entuzjast(k)a
Dzieki dziewczyny za pocieszenie:-):-):-)
Wynik mialam chyba bo ta maz rozmawial 1:1898 a mam 38 lat
dzis mi juz troche lepiej ale wczoraj to przeryczalam pol dnia za nim nie poczytalam troche w necie.
pozdrawiam
Wynik mialam chyba bo ta maz rozmawial 1:1898 a mam 38 lat
dzis mi juz troche lepiej ale wczoraj to przeryczalam pol dnia za nim nie poczytalam troche w necie.
pozdrawiam
Podziel się: