reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

A ja już jestem zmęczona i odliczam dni do finału ;-):-D:-D cały tydzień poświęcilam na generalne sprzątanie i chwała Bogu udało się wszystko zrobić i cały domek lśni. Dla dzidziusia właściwie tez wszystko przyszykowane pozostało tylko łóżeczko rozłożyć i wszystko gotowe.
medio- już nie mogę sie doczekac czwartku a jak się nie okreslą to się wściekne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo ja mam dosyć nipewności i ich czekania na cud :angry::angry::wściekła/y: także trzymaj mocno kciuki.

spokojnego wieczorku

reklama
dziewczyny jeszcze troszke i bedziecie miec dzidziusie:tak:
a mi tak szybko czas leci ze niewiem kiedy zlecialo te 19 tyg
W czwartek mam usg w szpitalu nie jak zawsze w przychodni wiec mysle ze dokladne bedzie
z jednej strony sie bardzo ciesze bo dawno dzidzi nie widzialam :tak:a z drugiej martwie co by wszystko ok bylo:-(

zQo- a o której będziesz miała usg bo ja o 9 rano i mam nadzieje że się okreslą co do rodzaju porodu :tak::wściekła/y: trzymam mocnoooooo kciuki żeby dzidziuś był zdrowy i mocno wierze że tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Trzymaj się !!!!!!!!!

Ja mam wizytę i usg w szpitalu w piątek o 10.00.

Dziewczyny ostatnio boli mnie blizna ta po nacięciu krocza po pierwszym porodzie i zauważyłam,iż jest ona ciemniejsza, nie wiecie czy to normalne?

Dzień dobry :happy2: Widzę że prawie cały tydzień zapowiada się pod znakiem wizyt i usg:tak: suuuuper !!!!!!
pogoda dzisiaj senna i ogólnie do bani:-:)wściekła/y::wściekła/y:
Medio - co do blizny to Ci nie pomogę :no: ale muszę przyznać że tak od tygodnia mnie też boli krocze z pochwinami :-( i czasami mam wrażenie ze przez to chodzę jak taka pokraka :szok::-D

Buziaki

Witaj Alex3meyer brakowało tu Ciebie, pisz jak Ci minął czas s Polsce i jak Oliwierek się ma.
Olinda zapytam więc położnej lub lekarza w piątek.

witam
jaki tutaj ruch od rana:tak:
zQo czekamy na wieści od Ciebie:-(
Olinda no własnie tylko trzeba sie kłaść i spać bo pogoda do dup....:-(
Medio ja nic nie wiem na temat tej Twojej blizny czy powinna boleć czy to normalne czy tez nie:no:, będziesz w szpitalu to spytaj się
alex3meyer witam Cie:-)

reklama
Dzwoniłam do położneji pytałam, powiedziała,że to normalne, ponoć przyczyną jest to,że dziecko jest ciężkie itd.
Tajchi a jak u Ciebie? Żadnych ozank zbliżającego się porodu? Ponoć przed porodem temperatura trochę spada.

Do góry