reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Nie nie, moj synek ma juz prawie 2 miesiace. Pewnie piszesz z tel I nie widac suwaczkow :)

Ciaze mialam super, bez zadnych komplikacji, nawet nie mialam mdlosci.porod tez w miare OK. Tylko caly czas sie stresowala, czy z dzidzia wtyszystko w porzadku.

Ostatnia edycja:
Oj przepraszam bo noe widac :) o ja to super fajnie ja to bym chciala corke I to jiz tez ostatnie dziecko bo juz jestem po dwoch cesarkach wiec teraz pewnie tez bedzie wiec to juz koniec z ciazami :) a jak maly wszystko ok;)

Gina, to zycze Ci upragnionej coreczki. Jesli synek to tez super, bedziesz miala troje wspanialych :) najwazniejsze, zeby malenstwo bylo zdrowe.

No jasne ze tak ale wiesz kazda mama chce miec ta mala dziewczynke:) najwazniejsze zdrowe zeby bylo .ja to mialam takie przeboje z tym mlodszym ze masakta polowa sprzety ze szpitala w domu do kiedy skonczyl rok nie zycze nikomu co z nim przechodzilem

On urodzil sie jako wczesniak ale byl ciezko chory puzniej refluks bezdechu wiec trzeba bylo byc w gotowosci 24/7 a ja po cesarce w zdloz wiec tragedia ale juz jest pk wlasnie ma ospe wiec tylko chodzi I pokazuje mi kropki zeby dac mu plaster :)

reklama
Do góry