reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

medio- ja piore w proszku Fairy Ola jak była malutka to też w nim prałam i było ok mam nadzieje że i tym razem tak będzie:tak:
asinka_z jestem w szoku:szok:że kazali wypić Ci alkohol zamiast dać coś ziołowego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niewiem spróbuj może wypić melise bo to napewno możesz dla mnie to są patafiany:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
taichi- a Ciebie ważą co wizyte???????????/ bo mnie jak zważyli jak byłam pierwszy raz to do tej pory nic i nawet się nie pytają ile ważę.

pozdrawiam

reklama
Mnie ważyli w szpitalu w 12 TC, potem w 20 TC i 28TC, po tym okresie jak jestem u pielęgniarki w GP to ważą mnie i mam wagę wpisana w kartę, co wizytę
Miałam dodatkowy scan w 28 TC bo mały miał mniejsza nerkę i chcieli sprawdzic czy ona rośnie, no i na szczęście wszystko jest ok nereczka jest mniejsza od drugiej ale obie rosną i sprawują swoje funkcję.

tajchi-super że z maleństwem wszystko dobrze :tak::-) ja sama się ważę i w sumie przybieram mniej więcej tyle co z Olą więc chyba wszystko dobrze z moją wagą.

Witam

Co tutaj taka cisza zapadła??
Nikt nic sie nie piszę, wszyscy tylko weekendzik w głowie mają, a ja z wielkim brzuchem siedzę i myślę kiedy ten mój maluszek sie zdecyduje mnie opuścić;-), już bym chciala.....

Witam

Co tutaj taka cisza zapadła??
Nikt nic sie nie piszę, wszyscy tylko weekendzik w głowie mają, a ja z wielkim brzuchem siedzę i myślę kiedy ten mój maluszek sie zdecyduje mnie opuścić;-), już bym chciala.....
Na szybszy poród mają pomóc przytulanka w dużej ilości:-), wg ginekologa no i herbata z liści malin, ale nie wiem czy taką masz.

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM:-)
MY DZISIAJ LENIU****EMY :tak: I BARDZO DOBRZE NAM Z TYM.
MEDIO-JA TEZ MIAŁAM JEDEN DZIEŃ GDZIE MNIE TAK STRASZNIE MDLIŁO ZUPEŁNIE JAK NA POCZĄTKU CIĄŻY. A JAK SIĘ DZISIAJ CZUJESZ?????????? ZDRÓWKA DLA MĘŻA :tak:

A CO U POZOSTAŁYCH MAMUŚ????????????// MIŁEGO WIECZORKU

reklama
Medio - mi się pierwsza pościel najbardziej podoba, ale trochę babska... dla facecika wybrałabym tą z misiami chyba...

olinda - ja mam okropne nerwobóle w nogach, do tego ostatnio mam wrażenie, że mi się miednica rozpada dosłownie, jakby mi się miały kości porozlatywać...

Witam nowe mamusie!!

Tajchi - no to faktycznie nierługo się rozdwoisz, fajnie masz, ja już czekam z wytęsknieniem.

justa - widzę, że USG się udało, super, że córcia taka chętna do pomocy!!

zQo - witaj po przerwie, fajnie, że teściówka już was nie okupuje, szkoda tylko, że mały niedomaga.... koniecznie zaglądaj częściej!!

asinka - mam nadzieję, że z teściową wszystko dobrze, a ty chociaż meliskę sobie zrób do termosu na drogę... no a ten lekarz to jakiś porąbany!!! Alkohol to dopiero bezpiecznie rozłuźnia... kretyn jeden!! Aż mi ciśnienie skoczyło!!

Tajchi - no to faktycznie psikusa ci synek zrobił, mam nadzieję, że jeszcze się obróci.... a takie wachania wagi ok. 1 kg to ja mam cały czas, nawet z dnia na dzień, więc bym się nie stresowała tym...

A ja ostatnio chodze jak paralityk, mam wrażenie, że miednica mi się rozpada dosłownie... ale poza tym wszystko dobrze. Na nudę nie mogę narzekać, bo cały czas się coś dzieje, a przed chwilką wyjęłam z pralki pierwsze pranie dzidziowe, też używam tego proszku Fairy i pachnie bosko, nawet mąż przybiegł zapytać, co to za nowy płyn, hahaha.

Do góry