reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Witajcie!!!
Olinda
Moja Vanessa urodzila sie 29 listopada i powiem ci ze jest przekochana:)Takze smialo mozesz rodzic w tym terminie:-)Teraz mam termin na 14 kwietnia,fajnie bo bedzie cieplej i mozna bedzie z malenstwem spedzac duzo czasu na powietrzu:-)
Ja jutro ide na pierwsze usg i niemoge sie juz doczekac:)
Pozdrowienia dla wszytskich!!

WITAJ JUSTA2008 - NAPISZ KONIECZNIE CO I JAK NA USG :tak: JA PEWNIE URODZĘ WCZEŚNIEJ NIE JEST TO PEWNE ALE NA 90% BEDE MIALA CESARKE A ROBIĄ JĄ W 39 TYGODNIU:tak: BUZIACZKI DLA VANESSY:-)

Gusia i Medio mój synuś będzie albo Kacper albo Oliwier, własnie od dwóch dni sie borykamy z mężem nad imieniem, wszystcy wiedza że Kacper, ale ostatnio poznajemy Kacprów i to same łobuziaki hihi:szok:

DZIEŃ DOBRY WZYSTKIM:tak:
CIĘŻARÓWECZKI NO I RESZTA MAMUSIEK JAK SAMOPOCZUCIE DZISIAJ???????????
TAJCHI- MI RÓWNIEZ BARDZIEJ PODOBA SIĘ IMIĘ OLIWIEREK , KACPER NIESTETY KOJARZY MI SIĘ Z PRZYMULONYM DZIECKIEM CHOĆ W TYM PRZYPADKU TO WINA RODZICÓW A NIE DZIECKA :tak: ALE SKOJARZENIE POZOSTAŁO

BUŚKA

Hej dziewczyny!!!
dawno do Was nie zagladalam:zawstydzona/y:pamietacie mnie jeszcze?
u nas ok tesciowa sie wreszcie wyprowadzila i jestesmy happy:-):-):-)
Mlody najpierw mial pryszczyce a teraz przeziebiony jest:crazy:

reklama
Do góry