reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia10 a takie mam pieski:-)

Jak tam u Was dziewczyny? Nadal cieplo, ale juz nie jest tak wsciekle goraco jak w ostatnich dniach. Posprzatalam, ugotowalam, dziecko z przedszkola przyprowadzilam, teraz troche odpoczywam, bo ide dzis na nocke do pracy. Moze sie zdrzemne jak mi mlody zasnie.

W sprawie ciast weselnych nie mam pojecia, bo wesela nie mialam. Na naszym slubie byli tylko nasi rodzice, ktorzy jednoczesnie byli swiadkami. Potem obiad u nas w akademiku i tyle :) Ech, juz tyle lat minelo a ja nadal sie usmiecham jak mysle o tamtym dniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj jakie sliczne :tak:, my mamy staffika, kochana sunia juz jest z nami 4 lata.
U nas caly czas upaly ale podobno od weekendu ma sie ochlodzic.

hej dziewczyny :-)

Ja po dzisiejszym usg jestem szczęśliwa hehe :-) po raz pierwszy w tej ciąży nic złego się nie dowiedzieliśmy i wszystko jest w normie :-) bejbik nadal jest chłopcem, waży pół kg, wszystkie narządy ma na swoim miejscu :tak: u mnie też git, tzn szyjka długa i zamknięta, ciśnie ok. Jeszcze w poniedziałek prosze kciuki trzymać za kolejne usg ;-)

Clarice śliczne pieskie :tak:

u mnie były nie płatne. ale jak zglosisz ze chora jesteś na takim druku do 5 dni to za 2 powinni zaplacic a piersze 3 nie. tak miało sie zmienić

Hej

No właśnie wydaje mi się że bezpłatne, choć nie powinny co nie, w końcu to ciąża ;-)Mam takiego lenia, a dziś piątek, mój w domu, piękna pogoda i nie chc mi się iść, ale to już ostatni dzień.

A w którym tygodniu miałyście pierwszy scan? 12-14? już nie mogę się doczekać, to jeszcze tyle tygodni. Trzeba czekać i mysleć, czy wszystko tam w porządku

Agata super, ze wizyta sie udala:)))
Trusia ja bylam na scanie prywatnie w 6tc i 9, nie moglam sie doczekac zeby zobaczyc fasolke:)
wolne mam bezplatne ale do lekarza jak ide to mi nie zabieraja nic

reklama
A w którym tygodniu miałyście pierwszy scan? 12-14? już nie mogę się doczekać, to jeszcze tyle tygodni. Trzeba czekać i mysleć, czy wszystko tam w porządku
Ja mialam w 12tyg. teraz tez juz nie moge sie doczekac jeszcze tyle czasu :zawstydzona/y:.
agatakat super ze wszystko u Was oki :tak:. I bedzie parka :-D.

Do góry