reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

czesc Mamuski!

Agatka jak po usg? Dzieki za namiar na magnez juz kupiony :) na razie pomaga!Wynikow badan krwi mi nie podali, powiedzieli ze jest ok i tyle...

Clarice, polozne w tym kraju to kategoria sama w sobie! Generalnie niedouczone, olewajace baby. Po 20 tyg ciazy maja obowiazek wystawic zaswiadczenie! Piekne masz pieski! My mamy Kota Bronislawa, zastanawiam sie jak przyjmie pojawienie sie Mlodego w domu :) Nasz synek na drugie bedzie mial Aleksander po mamuni :) i dziadku meza :) Alicja to byl jeden z naszych typow na dziewczynke.
A Wy planujecie dluzszy pobyt w UK? Chcecie miedzynarodowe imie?

Verita, ludziska z Pcimia znajda sie w kazdej rodzinie! ;) no ewentualnie z Koziej Wolki! hehe w ogole sie nie przejmuj nimi, rob swoje i ciesz sie kazda chwila!
Zabij mnie ale w ogole nie pamieram jakie byly u nas ciasta, wiem ze smaczne!
Prywatna babeczka nam piekla, ale u nas bylo male wesele na 50 osob.

U mnie ok, stresik nadal jest czekam na telefon od dyrektorki kadr w sprawie zachowania mojej szefowej, podejrzewam ze bedzie to malo mila rozmowa. Staram sie wyluzowac, obijam sie troche po katach, musze sie przyzwyczaic do bycia w domu, wynajduje sobie zajecia. Ale ogolnie ok, tylko strasznie zle znosze te upaly. Tetno mam dalej powyzej 100. Mlody szaleje w brzuchu, coraz bardziej jest aktywny.

Zastanawialam sie ostatnio czy moze wiecie czy w Anglii przed porodem robia lewatywe? Czytalam ostatnio ze choc to niezbyt przyjemne to lepiej zeby zrobic by nie bylo niespodzianki na sali... ech natura!

reklama
aleksiel z tego co wiem od znajomych ktore rodzily naturalnie to nie robia tu lewatywy.
Mamuski gdzie sie podziewacie????

Po usg serduszka wszystko ok :-) wszystko w normie :tak:

Aleks nie, nie robią tu lewatywy, ja rodziłam naturalnie, no coż zdarzają się wpadki..

U nas dzisiaj burzowo i strasznie duszno, strasznie ciężko mi przez to :baffled:

agtakat bardzo sie ciesze ze wszystko oki :-). U nas burza byla w nocy ale chyba sie powtarzam :rofl2:. Bylam po malego w szkole i ledwie szlam taka duchota. Teraz siedze i odpoczywam sluchajac radia PRL ;-), nie wiem czemu nigdy wczesniej go nie sluchalam :confused:.

nie robią lewatyw nie gola tutaj traktują kobietę jak człowieka. Ale pewnie i tak przed porodem sama się oczyscisz.
chwalilam się już ze kupiłam bilety? tydzień po weselu wracam. :-D

reklama
Gingerka witaj! super co raz nas wiecej!!! Napisz kilka slow o sobie i rozgosc sie!

Agata super ze po wizycie ok, na pewno kamien spadl Ci z serca! Dzidek zdrowy jak ryba! gratulacje!
Dzieki za odpowiedzi w sprawie lewatywy, ja pewnie kupie czopki lub lewatywe do zrobienia w domu - nie chce przykrych niespodzianek. Wiem ze na nich to nie zrobiloby wrazenia to bardziej dla mojego spokoju :)

Karolina ja tez mam nadzieje, ze upal zelzy dzis bo zdycham. Nie lubie zadnych ekstremalnych temperatur - najlepiej czuje sie wiosna i jesienia.
Hitem dla mnie w tym tygodniu sa LODY!!! W sumie smieszna sprawa bo ja mam nietolerancje laktozy i takie rzeczy totalnie byly niedopuszczalne wczesniej ale odkad jestem w ciazy chyba cos sie poprzestawialo bo i mleko moge i smietane jesc normalna :) cudownie! Widocznie dzidzius potrzebuje i cialo sie dostraja pewnie znow sie poprzestawia po ciazy, korzystam wiec bo uwielbiam :)

Wczoraj bylam z moim M na zakupach moim nowym autkiem :) ja prowadzilam. Choc egzamin 5 sierpnia autko juz mam i bede cwiczyc na nim ile wlezie, zeby teraz zdac :)

Milego dzionka

Do góry