reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczyny.
Czy moge sobie tu przycupnac przy Was?
BB czytam od dawna, ale ze stracilam ciaze w ubieglym roku to sie wtedy nie rejestrowalam i nic nie pisalam. Teraz jestem w 24 tygodniu i powoli zaczynam wierzyc w sukces, choc ciagle ze strachem. I chcialabym czasem pogadac, bo jestem gadula straszna:-)

reklama
mamcia ja chciałam moją dzisiaj moją ochłodzić w wannie, wody napuściłam a ta za chiny nie chciała wejść ;-) pewnie myślała że chce ją wykąpać i spać położyć ;-)

clarice witaj! z na też gaduły, zawsze się jakiś temat do rozmowy znajdzie :-) czy znacie już płeć? a może chcecie mieć niespodziankę :-) ? trzymamy kciuki, napewno będziesz wszystko w porządku!

Clarice- zapraszamy :) rozgosc sie!!! napisz kilka slow o sobie! Masz termin na pazdiernik/ listopad to identycznie jak ja!
Bedzie dobrze zobaczysz, glowa do gory!

Trusia witamy!!! Ale fajnie jest nas coraz wiecej =)

Clarice, Trusia witamy.
Trusia77 moja Lily tez w listopadzie skonczy 3 latka, a teraz termin wychodzi mi na 14 marzec a ze bedzie to juz 3 CC to napewno zrobia na poczatku marca :tak:, wiec podobne terminy.
Agatakat,ja mam maly basen na ogrodku i sie pluskamy codziennie :).

Ostatnia edycja:
witam nowe zaciazone. Trusia jesteś na lutym 2013 ? jak nie to zapraszam ja też na luty mam termin.
tutaj nudy ze szok. zara jadę do przymiarki sukni.
zapisałam sie na usg genetyczne plus test pappa. ale muszę płacić jak to jest z tym ubezpieczeniem. to nie nagly wypadek ale wykonać nie mogę w uk bo jestem tutaj.

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie:-)
Mam 34 lata, mieszkam w srodkowej Anglii, jestem tu ponad 7 lat i generalnie dobrze mi tu.
Mam 3 letniego syna (urodzonego 10 listopada - widze, ze wiecej tu tych listopadowych trzylatkow:) ) i od 24 tygodni w moim brzuchu mieszka coreczka. Termin na : 10 listopada :)
Pozno u mnie te dzieciaki, ale i droga do nich byla dosc trudna, poprzez niepowodzenia i poronienia.
Pierwsze 6 lat w UK mieszkalismy w Luton i tam mialam kolezanki, mialam do kogo usta otworzyc, spotkac sie, a tutaj mieszkamy od roku i jestem w sumie dosc samotna. Praca, dom, maz, syn i tak w kolko. W sierpniu planuje isc na macierzynski i juz chyba calkiem bede sama do siebie gadac:szok:

No to naprawde troche jest dzieciaczkow z listopada :tak:, ciekawe czy maluszek przyjdzie na swiat 10 listopada, ale fajnie 2 dzieciaczkow w tym samym dniu by mialo urodzinki :-).
Moja Lily jest z 22.11

Witam nowe mamusie:) Super, ze nasze grono sie powiększa
Vernita jak przygotowania do slubu?
Lece o 19 na usg to bede troszke spokojniejsza i nareszcie zobacze fasolinke:)

reklama
karolina daj znać jak po usg :tak:
clarice no proszę :-) moja też z listopada a dokładnie z 7, a teraz termin wedłóg usg mam na 16 listopada ;-) będziesz wychodziła z dzieciaczkami na spacery, na plac zabaw i zaraz kogoś poznasz :-) a pozatym zawsze masz nas i możesz tutaj pisać

Do góry