Cześć,
Zapraszam na śniadanie...
Zobacz załącznik 571351
Aleks moze juz czas na to zeby isc na zwolnienie. Dostaniesz spokojnie zwolnienie na omdlenia. Nie warto ryzykować wychodzenia samemu z domu jak kreci Ci się w głowie. ( poo Cichu napisze że należy Ci się lanie za nie uważanie... zastanów się nad tym zwolnieniem).
Ja nawet nie ryzykuje zawiezienia dziecka do szkoły. Mam mam problem i nie czuje sie na sile. dzwonie do szkoły i mowie ze Mat sie spóźni bo musimy poczekać aż Pit wróci do domu, żeby można było go zawieźć. Do tej pory dyrekcja jest bardzo uprzejma i nie wpisują mu spóźnień.
Mam nadzieje że wizyta się uda i bedziesz miała dla nas tylko dobre wieści.
Agata staraj sie staraj... zostanie Ci jedno pieluchowe dziecko... Dobrze że jest ciepło. Wiec napewno Ci się uda
)
Sebastian tez skacze w brzuchu, wyciaga się przeciąga fikołki robi. Mam strasznie mały brzuch i widać na zewnątrz dziecie... bardzo się skóra opina jak jestem głodna.
A co u nas... wielka historia... dalej siedze w papierach. pisze tłumacze i pisze i pisze i pisze... i tak bez końca ( nie chce was wprowadzać w szczegóły ale to dla nas bardzo ważne sprawy rodzinne i wiele instytucji w tym wszystkim bierze udział). Także i po polsku i po angielsku się meczę. Tak to jest jak trzeba połączyć 2 kraje i 2 rodzaje przepisów i do tego jeszcze dyrektywy miedzynarodowe. Powinnam jakieś prawo skończyć czy co...
Z tego powodu czesto sie nie wysypiam. Ale za to jakie mam olśniania jak otworze oczy.
Zajmełam się do tego wszystkiego dla relaksu i małego zarobku szyciem. Szyje juz kocyki i pościel dla Dzieciaczków.
Jak bede miała piekniusie zdjęcia to powkleja.
Ale tez kombinuje bo musze coś robić poza pisaniem pism.
hmmm i co jeszcze... stwierdziałam ze skoro teraz mam siłę a za miesiac moge jej nie miec wiec musze naszykować Sebastiana. Wczesniej juz wszystko co kupilam poprałam.. a teraz wziełam sie za prasowanie i posegregowałam rozmiary. Rozmiar 0-3 trafił do szafki i czeka juz gotowy.
Do tego kochane znowu zaszalałam... kobitka od której kupowałam wczesniej ubranka dala mi znac ze ma nowe..
Zamówiłam sobie za 8f ciuszków.