reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Cichutko bo ladna pogoda nareszcie:) w sobote bylam nad morzem, niby siedzialam w cieniu ale nie udalo sie calkiem nie opalic:) wow jak to dziwnie brzmi -opalic sie w Anglii hehehehe

Pozdrawiam Was mamuski:)))

Jakos nie za bardzo mam o czym pisać, nie chce was straszyc i wogole... leze w łózku i zdycham... skurcz jak nie macicu albo czego innego to w nogach. a jak nie to kop... albo bezsennosc...
Wole was nie obciazac... ale dla wiadomosci zyje i jeszcze dycham... mimo ze placze ze stara juz jestem... i bezuzyteczna i wiele innych. wyleze jeszcze pare tygodni dla Sebusia:)

dobranoc:)

czesc Dziewczyny,

Sory za dluga nieobecnosc ale u mnie jak zwykle busy...
W sobote pomagalam troche mojemu M w pracy nad garazem, w niedziele pojechalismy nad morze a w poniedzialek mialam wolne, zeby nie zdac egzaminu na prawo jazdy... No coz nastepnym razem sie uda! Juz wiem z czym to sie je i dam rade - nastepny termin 18.07! Trzymajcie kciuki.
Poza tym ustalilam date przejscia na urlop macierzynski - ostatni dzien w pracy to 27.09.!!! Czyli jeszcze musze wytrzymac.
Czujemy sie dobrze, mlody coraz wiecej kopie i ma dluzsze okresy aktywnosci. Brzuchol rosnie w zastraszajacym tepie... a tu jeszcze tyle czasu przede mna az sie zaczynam bac...
Nastepne usg 12.07 (prywatne) chce sprawdzic to lozysko czy sie podnioslo i poogladac dzidzie w 3d.

Landrynko trzymaj sie kochana!!!

Agatko witamy spowrotem mam nadzieje ze podroz do Uk bez przygod i niewygod!

Karolina ja tez sie opalilam ladnie nad morzem i zanurzylam Leona w morzu po raz pierwszy :)

Towicz
jak tam? ile jeszcze do usg dni zostalo?

Verita powodzeniaw dopinaniu ostatecznych spraw przedslubnych!

Buziaki Kochane glaszczcie brzuchy od ciotki :)

Verita życzę poprawy pogody i ciesz się urlopem ja jeszcze 13 dni i lecę do PL :-)
landrynka aż chyba tak nas nie wystraszysz , jeszcze zostało Ci kilka tygodni DASZ RADĘ !!
aleksiel zdasz prawko z pewnością ja za 3 razem zdałam , ale to było 8lat temu w PL . W niedzielę pierwszy raz kierowałam autem w UK , nie mam tu auta a znajoma dała się przejechać . Pierwsze 5min straszne póżniej było super.:-) Także trzymam kciukasy za Ciebie 18-tego &&&&&
SCAN już w sobotę jupiiiiiii wczoraj byłam u położnej ku mojemu zdziwieniu tylko 2kg jestem na plusie co przy mojej wadzę jest wskazane ! Krew na syndrom Downa pobrana za 2tyg wyniki . Zapisałam się też na szkołę rodzenia 14 październik pierwsze zajęcia:tak:

landrynko trzymaj sie kochana, zawsze mozesz do nas skrobnąc jeśli troche Ci to nastrój poprawi :tak:

verita
miłego urlopu!

aleksiel następnym razem napewno się uda :) bierzesz jeszcze jakieś godziny jazd przed kolejnym egzaminem? ja też nie zdałam za pierwszym razem a teraz śmigam bez problemu :tak:

co do brzuszków może pokażecie dziewczyny swoje :-)?

towicz super że niedługo podpatrzysz dzidziusia a to prywatne usg?

my dzisiaj byłyśmy w przedszkolu, młoda idzie od września, narazie 2 dni w tyg a od stycznia 5 dni w tygodniu :tak: pozatym ciągle zmagamy sie z nocnikowaniem, raz jest lepiej a raz gorzej, ale powoli do przodu :-)

ja się czuję ok, tzn nadal mnie mdli.. dzisiaj rano zaliczyłam kibelek i rzyganko herbatą.. masakra.. plecy zaczynają mnie boleć i musze się oszczędzać, jak wiecie nie moge młodej podnosić i wczoraj jak męża dłużej nie było to mame miałam do pomocy przy Amandzie.

zrobiłam też liste rzeczy które mam już dla małego i strasznie malutko tego wyszło.. jeszcze mase rzeczy potrzebuje dokupić.. także w niedziele z samiutkeigo rana ruszam na bootfair :-)

Ja tez chce zrobic prawo jazdy w uk ale jakos ciezko mi to idzie, maz mnie zaczal uczyc ale ciagle zapominam o sprzegle:/ Mam nadzieje, ze wkoncu zalapie, dopiero kilka razy siedzialam za kolkiem i dla mnie to czarna magia, o tylu rzeczach trzeba pamietac://

reklama
agatakat tak moje usg prywatnie inaczej nie da rady :sorry2: trzymajcie kciuki żeby była Adelina!!
Fajnie twoja Amanda zaczyna nowy etap przedszkole :) tutaj też dziecko przedszkolne powinno już robić na nocnik?? Jest taki warunek??
nie wiem czy używasz ,ale mi pomaga taka podusia przy niej mi plecy odpoczywają

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 24
Do góry