reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Dziękuję Dziewczyny.
co do jazdy to mam całe życie prawko i nienawidzę prowadzić jestem chora jak mam gdzieś jechać. ale przyznam ze bardzo się przydaje i nie wyobrażam sobie życia bez auta.
u nas pogoda fajna nie za cieplo troche duszno. wszystko się lepi ale najważniejsze że nie pada non stop jak w Anglii.

Verita- korzystaj z urlopu:) zazdroszcze ci wakacji w pl, ja dopiero na koniec sierpnia bede:/
Ja sie na to prawko napalilam strasznie bo bede niezalezna, na zakupy, do lekarza itp bede mogla sama jezdzic. Auto stoi pod domem bo moj maz ma służbowe auto wiec az szkoda:/

karolina spokojnie napewno sobie poradzisz ;-) moja mama ma 48 lat, mieszka tutaj w uk i teraz wlasnie robi prawko :-) po urlopie bedzie podchodzic do egzaminu ;-)

towicz
zycie mi ratujesz kochana :-p przy Amandzie nie moglam zasnac bez podobnej poduszeczki, a teraz stresy wyjazd do pl i zupelnie zapomnialam o tym.. akurat w naszym przedszkolu (ale sadze ze podobnie jest wszedzie) dziecko nie musi umiec na nocnik, biora kazde dziecko ze tak powiem na jakim kolwiek jest etapie :tak: w plecaku ciuszki na zmiane, pieluchy, worki na pieluchy. A babeczka mowila ze oni beda robic jak chce ze moga ja wysadzac na ubikacje albo nocnik. Do tego przedszkola ja mam 2 minuty piechota takze nawet jesli mloda by sie zasikala i nie dawala przebrac to moge zawsze podejsc :tak: kwestia z młodą ze ona na sile sie nie da posadzic, jak chce to idzie i robi (albo leje sobie po nogach) a jak ma mokre to sie sama rozbiera z mokrego. Będzie dobrze :) do września jeszcze się podszkolimy.

Dzem dobry :)

Witam w piekny sloneczny i do tego piatkowy poranek! Czy istnieje lepsza kombinacja?!

Towicz trzymam kciuki za Adeline!!! Piekne imie i originalne wybraliscie dla coreczki!!! Ja mam taka sama podusie tyle ze czerwona i nie moge zyc bez niej! Potem podobno takze przydaje sie do karminia! Serdecznie polecam, bo kocham swojego rogala.

Nie moge doczekac sie swojego autka, moj maz jest kochany i zawsze zawiezie mnie gdzie chce ale czasami wyskoczylabym do kolezanki na kawe czy cos.

Agatko - na ktory bootfair jedziecie? moze sie zobaczymy :) brzuszek wkleje w sobote :)

Buziaki

aleksiel ja jeżdze na bootfair do Rainham :tak: są tak wielkie że jeśli dokładnie wszystko przeglądam to pod koniec nie chce mi się już chodzić, albo kasy już brak :-D ja to w ogóle przed każdym stanowiskiem musze ukleknąć, przegrzebać, pomocać bo takto jak się chodzi tylko to z daleka dużo fajnych rzeczy można ominąć. Jeżdze z samego rana, jak najwcześniej bo koło 9 jak tłumy się zjadą razem z psami (nie mam nic przeciwko psom no ale mogli by sobie darować żeby je zabierać w takie miejsca :/ ) to mi się już nie chce chodzić. A Wy na które jeździcie? ja jeżdze zazwyczaj z mamą bo mój T nie trawi tego, lubi oszczędność i rzeczy z bootfair ale twierdzi że od jeżdzenia tam ma najlepszych ludzi do tego ;-) teraz mama pracuje więc nie będzie miał wyjścia, musi ze mną jechac i torby za mną nosić bo nie będę co chwila do auta latać ;-) Aleks w ogóle mieszkamy tak blisko siebie że musimy się kiedyś spotkać :-) przed porodem jak już będziesz mieć więcej wolnego albo już po porodzie z maluchami, bo przecież będą praktycznie w tym samym wieku ;-)

Kochane na 80% Dziewczynka mimo ,ze 80 to i tak się cieszę taka ta moja mała wstydliwa . Były dwa podejścia po pierwszym babeczka kazała nam iść na kawkę i coś słodkiego dużo to nie dało . Fajne jest to ze znów dostaliśmy voucher na -20£ na następny scan i jeszcze ma dzwonić ,bo dadzą nam za darmo taki scan 5-cio minutowy żeby tylko zobaczyć płeć moze na 100-wkę żebyśmy byli pewniejsi. W Pl mam na 18-tego wizytę u gina więc pewnie mi potwierdzi :)

reklama
Do góry