reklama
aleksiel
Fanka BB :)
Vernita, na kiedy masz termin? Zrob suwaczek i wpadaj do nas jak najczesciej!
Landrynka_80
Agata bedzie dobrze i młoda nauczy sie sikać do wc narazie musisz przetrwać...
Aleks będe trzymac kciukaski za badanie
juz nie pamietam co w weekend robiałam... hmmm musze w kalendarz zajrzec... normalnie mnie skleroza ogarneła.
aaaa bylysmy w ikea w bristolu, kupilismy małemu : łózeczko za 35, posciel kołdry poduszki, wanienke, komplet talerzy, szklanki... i co najwazniejsze misiaka przytulaka- pieska u nas kazde dziecie ma swoja maskotke niezastapiona. Wiec Sebastianowi pieska tatus wybrał.
W niedziele bylismy nad morzem... fajnie bylo tylko wietrznie.
hehehe dobry dziadek... wnuka chce juz szkolic. a jak bedzie wnuczka to na balet
a co do zakupów... w poniedziałek odebrałam paki ubranek dla sebka - kupiłam przez fb
I odebrałam wielkie pudło chociaz carbooty zostawie w spokoju.
U mnie waga .... nie chce wam humoru psuć ( minus 4 kg)
Ale za to dalej wymiotuje... i to ostatnio ciagle i zaczełam czesciej mdleć.
Verita w którym tyg jestes?
NO WLAŚNIE GDZIE WASZE SUWAKI?
-------------------------
a co u nas... zakupy zrobione, leze w łózku cały czas, nie moge sie podnieść.
Nie mam siły nawet włazić na piersze pietro.
Mat zadowolony z pierszych zajec piłki nożnej.
Aleks będe trzymac kciukaski za badanie
juz nie pamietam co w weekend robiałam... hmmm musze w kalendarz zajrzec... normalnie mnie skleroza ogarneła.
aaaa bylysmy w ikea w bristolu, kupilismy małemu : łózeczko za 35, posciel kołdry poduszki, wanienke, komplet talerzy, szklanki... i co najwazniejsze misiaka przytulaka- pieska u nas kazde dziecie ma swoja maskotke niezastapiona. Wiec Sebastianowi pieska tatus wybrał.
W niedziele bylismy nad morzem... fajnie bylo tylko wietrznie.
hehehe dobry dziadek... wnuka chce juz szkolic. a jak bedzie wnuczka to na balet
a co do zakupów... w poniedziałek odebrałam paki ubranek dla sebka - kupiłam przez fb
I odebrałam wielkie pudło chociaz carbooty zostawie w spokoju.
U mnie waga .... nie chce wam humoru psuć ( minus 4 kg)
Ale za to dalej wymiotuje... i to ostatnio ciagle i zaczełam czesciej mdleć.
Verita w którym tyg jestes?
NO WLAŚNIE GDZIE WASZE SUWAKI?
-------------------------
a co u nas... zakupy zrobione, leze w łózku cały czas, nie moge sie podnieść.
Nie mam siły nawet włazić na piersze pietro.
Mat zadowolony z pierszych zajec piłki nożnej.
Załączniki
-
936335_10151687218181285_1567005863_n.jpg28,2 KB · Wyświetleń: 37
-
424575_10151687217211285_297059215_n.jpg24,6 KB · Wyświetleń: 25
-
936380_10151687216686285_914078691_n.jpg22,1 KB · Wyświetleń: 29
-
969467_10151687216371285_234092573_n.jpg28,1 KB · Wyświetleń: 25
-
1003816_10151687216126285_1477178449_n.jpg29,6 KB · Wyświetleń: 26
-
1004404_10151687214911285_958941560_n.jpg25 KB · Wyświetleń: 30
-
425204_10151687226646285_933513588_n.jpg28,2 KB · Wyświetleń: 28
-
946657_10151687226426285_429556715_n.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 18
-
992852_10151687226221285_1676795303_n.jpg27 KB · Wyświetleń: 26
-
1001159_10151687226011285_1012487080_n.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 23
Wlasnie niedawno przestalam do was wpadac , bo moja corka 8 miesiecy ma, ale ze chcielismy teraz zeby bylo szybko drugie dzidzi bylo to znow tu jestem. :-)Vernita, na kiedy masz termin? Zrob suwaczek i wpadaj do nas jak najczesciej!
Landrynka_80
Verita .... gratulacje!!!!!
aleksiel
Witam porannie!
Mam nadzieje , ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy od wczorajszego! Wybila mnie z rytmu ta przelozona wizyta usg... tak na nia czekalam! Ale coz to juz jutro wiec jakos sie doczekam Wczoraj jeszcze szefowa mnie wkurzyla bo stwierdzila, ze ona nie wiedziala, ze sie spoznie do pracy ze wzgledu na usg i ze powinnam byla ja poinformowac! Bylam spozniona 45 minut tylko bo wizyta przelozona i odrobilam to pracujac na lunchu. Wyslalam jej jeszcze raz maila, z detalami wizyt, zeby sobie zobaczyla, ze jej mowilam... Ech czy to moja wina, ze jest taka niezorganizowana? Ciagle mi robi problemy, i przytyki... zazdrosna krowa... Sorry musialam sie wygadac! Aby do wrzesnia Potem po pracy do domu i na zakupy bo Azerbejdzan w lodowce- bylam w domu kolo 9. Wstyd przyznac - na kolacje byly frytki i tyle...
Vernitko- super pisz z nami jak najczesciej bo jestesmy tu w zasadzie 3 na tym watku!
Landrynko jakie swietne zakupy!!!! My takze planujemy kupic lozeczko w ikei - tyle ze ja poluje na to drozsze ale uzywane na ebayu hensvik sie nazywa. W poscieli jestem zakochana tej z ikei ma takie neutralne nierazace kolory i wzory wprost z natury! Pan brokul, jezyki, liski! Super! Wanienka u nas bedzie z amazona - mam upatrzony model, wiem ze teraz myja dzieci w wiaderku ale cos nie jestem przekonana. Balabym sie ze maluch mi sie wyslizgnie...Ciuszki kupilas piekne! szczegolnie te polarko- bluzo- sweterki mi sie podobaja! A jak to kupilas przez FB? Znalas kogos i kupilas od kogos czy jak?
Ja szaleje na carbootach - ostatnio wyrwalam kombinezonik ocieplany na 3-6 miesiecy z timberlanda nowiusienki za 4.5 funta
Wspolczuje Ci bardzo tego zlego samopoczucia! Trzymaj sie jakos - bedzie dobrze!!!!
Agatko co tam u Was?
Ten tydzien zupelnie zwariowany- dzis mam jazdy, jutro jedziemy odebrac po pracy przewijak na takich wysokich nogach co mi sie go udalo na ebayu wyrac za cale 6.05 funta. W miedzyczasie przerabiamy garaz na pomieszczenie gospodarcze (czesc) i sypialnie goscinna. Na razie jestesmy na etapie wielkiej dziury w scianie garazu gdzie w ktrotce mamy nadzieje pojawia sie drzwi.
Milego dnia Forumki!!!
Mam nadzieje , ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy od wczorajszego! Wybila mnie z rytmu ta przelozona wizyta usg... tak na nia czekalam! Ale coz to juz jutro wiec jakos sie doczekam Wczoraj jeszcze szefowa mnie wkurzyla bo stwierdzila, ze ona nie wiedziala, ze sie spoznie do pracy ze wzgledu na usg i ze powinnam byla ja poinformowac! Bylam spozniona 45 minut tylko bo wizyta przelozona i odrobilam to pracujac na lunchu. Wyslalam jej jeszcze raz maila, z detalami wizyt, zeby sobie zobaczyla, ze jej mowilam... Ech czy to moja wina, ze jest taka niezorganizowana? Ciagle mi robi problemy, i przytyki... zazdrosna krowa... Sorry musialam sie wygadac! Aby do wrzesnia Potem po pracy do domu i na zakupy bo Azerbejdzan w lodowce- bylam w domu kolo 9. Wstyd przyznac - na kolacje byly frytki i tyle...
Vernitko- super pisz z nami jak najczesciej bo jestesmy tu w zasadzie 3 na tym watku!
Landrynko jakie swietne zakupy!!!! My takze planujemy kupic lozeczko w ikei - tyle ze ja poluje na to drozsze ale uzywane na ebayu hensvik sie nazywa. W poscieli jestem zakochana tej z ikei ma takie neutralne nierazace kolory i wzory wprost z natury! Pan brokul, jezyki, liski! Super! Wanienka u nas bedzie z amazona - mam upatrzony model, wiem ze teraz myja dzieci w wiaderku ale cos nie jestem przekonana. Balabym sie ze maluch mi sie wyslizgnie...Ciuszki kupilas piekne! szczegolnie te polarko- bluzo- sweterki mi sie podobaja! A jak to kupilas przez FB? Znalas kogos i kupilas od kogos czy jak?
Ja szaleje na carbootach - ostatnio wyrwalam kombinezonik ocieplany na 3-6 miesiecy z timberlanda nowiusienki za 4.5 funta
Wspolczuje Ci bardzo tego zlego samopoczucia! Trzymaj sie jakos - bedzie dobrze!!!!
Agatko co tam u Was?
Ten tydzien zupelnie zwariowany- dzis mam jazdy, jutro jedziemy odebrac po pracy przewijak na takich wysokich nogach co mi sie go udalo na ebayu wyrac za cale 6.05 funta. W miedzyczasie przerabiamy garaz na pomieszczenie gospodarcze (czesc) i sypialnie goscinna. Na razie jestesmy na etapie wielkiej dziury w scianie garazu gdzie w ktrotce mamy nadzieje pojawia sie drzwi.
Milego dnia Forumki!!!
agatakat
Aleks uuuuu nie lubie jak tak robia, czlowiek sie denerwuje nastawia a oni przestawiaja ale dobrse ze szybciutkonowy termin dali!
Verita gratuluje )) bedziecie miec malutka roznice wieku
Landrynko jak piszemy z tel to chyba suwaczki sie nie wyswietlaja. Super zakupy!! Ja jak wrociny z urlopu yo bede szalec oczywiscie po uzywkach terazmam juz kilks spiochow I bodow, musze porobic liste czego na ile rozmiary kupic a gdzie reszta jeszcjeszcze.. lozeczko, fotelik do auta trzeba kupic... na tym etspie z Amanda to polowe rzeczy juz mialam
Verita gratuluje )) bedziecie miec malutka roznice wieku
Landrynko jak piszemy z tel to chyba suwaczki sie nie wyswietlaja. Super zakupy!! Ja jak wrociny z urlopu yo bede szalec oczywiscie po uzywkach terazmam juz kilks spiochow I bodow, musze porobic liste czego na ile rozmiary kupic a gdzie reszta jeszcjeszcze.. lozeczko, fotelik do auta trzeba kupic... na tym etspie z Amanda to polowe rzeczy juz mialam
Chcileismy miec wlasnie taka do 2 lat zeby dzieci sie razem bawily i mialy oparcie jedno w drugim, bo starzy syn jak jedynak wychowany i widze ze ciezko ma, bo na kolegow liczyc to co innego jak na rodzenstwo. U mnie z siostra roznica wieku jest niecaly rok to dopiero frajda
agatakat
Verita sluszna decyzja coreczka bedzie w takim wieku ze szybko zaakceptuje braciszka lub siostrzyczke. A jak starszak reaguje na tak mlodsze rodzenstwo? My sie dlugo zastanawialismy czy bedzie drugie, glownie ze wzgledow finansowych, teraz tak wypadlo ze starsza bedzie miala 3 lata jak drugie sie pojawi, podobno to trudny okres na zaakceptowanie rodzenstwa
reklama
Podziel się: