Cześć,
normalnie sie rozszalałyście z tymi postami
hehehe
Oby tak dalej.
Wczoraj nie czułam sie zbyt dobrze, bardzo się przejmuje moja kumpelka z pazdziernikówek... i myslałaysmy jak jej pomoć.
Bardzo mnie potem przuch bolał. Modliłam sie i ryczałam.
Do tego dziś mamy wycieczke do adwokata ( zaległe sprawy mojego P.) musi wszystko wyczyscić i wyklarować. Oczywiście to też mnie troche kosztuje nerwów.
Do tego Mat po wtorkowych zajęciach piłki noznej miał goraczke i wielki kaszel. wiec w domu wczoraj został. Wysłałam maila do szkoły jak zwykle z informacją bo tak sie umówiłam z headteacher'ka a tu jakas baba zostawia mi wiadomosc ze mata w szkole nie ma i co sie z nim dzieje.
Opietruszczyłam bo przecież zawsze informuje. I powiedziałam ze jak chce to niech do mnie do domu przyjedzie nastepnym razem. Nowa głupia babe przyjeli do officu i nie ma pojecia co szie dzieje.
Druga starsza babka mówi... przeciez u nich zawsze informacja idzie mailem, bo rano nie mamy czasu odbierac telefonu.
Normalnie anglicy mnie rozwalaja swoja zaradnoscią.
Aleks ja kupowałam i sprzedaje niepotrzebne miedzy innymi na fb.
W naszych okolicach zakładane są grupy społecznościowe. Wstawiasz dane co sprzedajesz zdjecie i umawiasz sie na transakcje w danym miejscu. zazwyczaj odbieram z domu sprzedajacego.
Musze teraz siłownie wystawić. P. dostał ja w zamian za oddanie kasy a wogole nie jest nam potrzebna.
Zostawie tylko rowerek ( mamy 2 atlasy i ławeczke i bierznie) i sofe z fotelami, i jeszcze pare niepotrzebnych zbednych rzeczy.
Taki carboot przez internet.
Szefową olej...
Kawa... królestwo za kawe. Nie oduczaj sie pić kawki. Ja musze wypic min jedna teraz.
Zazwyczaj wciągałam z 5-8 kaw dziennie. teraz ograniczam do 1 szt.
Ale nie zrezygnuje bo bede miała kolejny problem. Mam strasznie niskie ciśnienie i czyms trzeba je podnosic.
Zeby w łózka wstać.
TRZYMAM KCIUKI ZA USG.
Ja dzis musze sie na dodatkowe wizyty z polozna umowic... bo cos sie dzieje nie tak. nie moge przeciez ciagle lezec w łózku i zeby ciagle mnie bolało.
Agata ja wlasnie tez stwierdzilam ze uzywki kupie. Bo przeciez szybko z nich wyrosnie a potem odsprzedam. I bede mieć na następne rozmiary. To co kupiłam to wszystko 62 (0-3M). A ze była okazja ponad 100 szt za 35f kupic wiec jest git.
Co do łózeczka szukałam u nas w okolicy i uzywane chodza bez materaca ok 30-40f. Wiec stwierdziłam ze wole kupic w ikea nowe za 35f.
Miłego wyjazdu.
Verita masz racje wszystko zalezy od dziecka czy zaakceptuje nowe rodzeństwo. Moje wszystkie są zachwycine... tym bardziej ze ciesza sie ze to nie siostra. Kurcze tylko ja chciałam dziewczyne a reszta chciała chłopaka... niedobruchy te moje chłopaki.
Towicz witaj... rozgosc sie
Cos suwak nie wyglada jak trzeba
Nie rozgladałam sie za kupnem domu wiec nie pomoge. My mamy dom jako dodatek do pracy P. Wiekie powierzchnie do sprzatania jak na terazniejsze moje przytulanki i mdlenie...Ale dajemy rade
DO brzuszka mów jak chcesz... U nas była Joasia a co... bedzie Sebastian
Trzeba jakoś brzuch nazywać
)
Miłego dnia kochaniutkie. grzeczne bądzcie!!!!