reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

pola ty nawet nie probuj wpychac sie ,:-D..do 15 juz duzo nie zostalo..;-)
karis ja tez czekam na fotke maluszka :tak:
kamila teraz czekam na ciebie i kciuki juz zaciskam ;-)
mamcia &&&&&&& za twoje staranka ;-)
dziewczyny,powiedzcie mi jak tutaj wyglada te duze usg ?? jakos rozni sie od normalnego ??
u nas piekna pogoda..:yes:,zeby tylko nie bylo takich upalow,jak ostatnio..tak jak jest teraz,jest OK :blink:
milego weekendu,bo nie wiem,czy dam rade zajrzec na BB :sorry2:,najszybciej chyba w pon.

reklama
Karis SERDECZNE GRATULACJE!!! DOCZEKALAS SIE MALENSTWA!!!!!

jak znajdziesz chwilke to opisz porod bo wszystkie umieraja z ciekawosci!!!! duzo zdrowka dla Ciebie i Alexandra:-)

Dzieki dziewczyny za & za staranka :), co bedzie to bedzie ;).
U nas od wczoraj OSPA w domu. Kacper ma, i ciekawa jestem czy Lily sie zarazi. Teraz dzieci maja troche wolnego od szkoly a my musimy w domu siedziec :-(, wysypalo mlodego strasznie...

Madlen ja nie wiem czym sie rozni takie USG,moze poprostu jest dokladniejsze?

Mamcia zdrowia dla dzieciaczkow.

Pogoda sie popsula i od wczoraj pada wiec czeka nas siedzenie w domu,najgorsze to ze zapowiadaja deszcz na caly tydzien :wściekła/y:akurat jak dzieci maja wolne.Od wczoraj juz mam tate wiec teraz smialo moge rodzic i mam nadzieje ze uda mi sie w tym tygodniu:-DMusze poprobowac roznych sposobow na przyspieszenie,moze na mnie podziala:-)

U nas ta sama pogoda, bo ja tez z Londynu ;-).
Mlodego tak wysypalo ze jestem w:szok:. Duzy chlopak a placze strasznie wszystko go swedzi, obsypany jest od czubka glowy po stopy, nawet na wewnetrznej stronie stopy mu wyszla krosta :baffled:...dobrze ze chociaz goraczki nie ma.
Kamilalopez pewnie sie niedlugo zacznie :tak:.

Witam,

mamcia zdrówka dla syna:tak:

kamila i jak samopoczucie? Bierze Cię coś?;-):-)

karis jak Maluszek? odezwij się:tak:

mnie jakieś skurcze łapią:baffled: obym wytrzymala do nastepnego czwartku, do przylotu mamy

Polaa niestety nic narazie-musze zaczac stosowac te rozne sposoby na wywolanie bo boje sie ze jeszcze przenosze jak Olivie.Mam nadzieje,ze w tym tygodniu urodze,a Ty mnie czasem nie przescignij;-)

Witam wszystkie mamusie, ja mam termin na grudzien i bede rodzic w szpitalu w Reading. Sa tu jakies mamy ktore rodzily albo beda rodzic w tym szpitalu?
Pisalam na forum mamy z Reading ale nikto sie nie odezwal.

reklama
Do góry