reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej,

kamila nie mam zamiaru Cie prześcignać;-) chyba, ze do nastepnego piatku nie urodzisz to wybacz ale idę pod nóż i nic nie poradze na to:tak: ale pewnie zdążysz, powodzenia:-)

karis super, że tak szybko poszło, tylko pozazdrościć:zawstydzona/y:

jeju ja juz nie mam na nic sily:-:)zawstydzona/y: ale caly czas coś robię, bo nie usiedzę w miejscu:-D wszystko przygotowane dla Małego i czekamy na 15tego :) ewentualnie 14tego bo mama juz bedzie u nas od poludnia:tak:

reklama
Polaa nic kompletnie,chyba bedziesz pierwsza-nawet najmniejszego skurcza nie mialam i juz sie boje ze znow przenosze i bedzie trzeba wywolywac a ja juz chce urodzic.Codziennie mowimy mlodemu zeby juz wylazil,ale niestety nie slucha:-D We wtorek mam spotkanie z polozna i bede ja blagac zeby juz ustalic date wywolywania jesli nie urodze do terminu bo bym chciala zeby to bylo zaraz po terminie.

reklama
karis porod expressowy,tylko zazdroscic ;-)
magda ogromne gratulacje !!! :happy:
kamila widze,ze twoj skarbek tez nie ma ochoty wyjsc na ten swiat..,aby szbko poszlo i Malenstwo bylo juz po drugiej stronie brzuszka :tak:;-) &&&&&&&&&&&&
pola u ciebie termin cc coraz blizej..3mam &&&&&& :tak:
a ja czekam ,bo w tym tyg.beda wyniki krwi..czy p.ciala rosna czy nie..jesli tak to wizyta szybciej a jak nie to dopiero pod koniec lipca,jak bede miala duzy scan ..oby nie rosly ..
juz czuje moje Malenstwo,wiec jestem spokojniejsza..tylko,ze te ruchy jeszcze nie sa zbyt mocne i czesto..na takie porzadne kopniaczki to jeszcze troszke musze poczekac...z mdlosciami tez juz lepiej..jeszcze mdli,ale bynajmniej nie musze caly czas przytulac kibelek :-)
milego dnia :tak:

Do góry