reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

kamila szybkiego porodu &&&&&
Pola,a ty zaciskaj nogi..:-D
mamcia zdrowka dla syna ,lepiej ze ma ospe teraz niz jak bedzie starszy..
u mnie tylko cora miala ospe..a tak to zadnych wiecej chorob wieku dzieciecego..,syn jeszcze na nic nie chorowal..a wolalabym,aby mieli jako dzieci,a nie jak beda dorosli

reklama
hej dziewczyny!
u nas szalał rota albo grypa jelitowa.. wszystkich nas rozłożyło :/ zaczeło się od Amandy, wsumie to pierwszy raz w życiu nam wymiotowała :p najgorzej chyba ja przeszłam, bo co 15 minut biegałam do łazienki. Nieźle nas przeczyściło :-)
Teraz po mału dochodzimy do siebie, ja mam wrażliwy żołądek i co nie zjem to czuję się jakby mi kamienie zalegały.. Amanda słaby ma apetaty i popiskuje.

mamcia oj przejdzie teraz ospe i będziecie mieć już z głowy :-) ale tak czy siak współczuję!

aa u mnie @ więc nici w tym cyklu

agatakat no to tez za wesolo nie mieliscie :baffled:.
Co do @ to znowu mamy okazje byc mamami z jednego miesiaca ;-). Ja juz sama nie wiem, troche sie boje ze 3 CC, a do tego pierwsza ciaze poronilam, chyba wolalabym jak pojade do Pl zrobic sobie usg zeby wiedziec w jakim stanie jest macica.

Kamila szybkiego rozwiązania i ja z Tobą to na male wyścigi mogę iść, bo ten sam termin mamy.
Mamcia zdrowia dla synka, może czasem z osią trochę kłopotu ale już chłopak będzie miał z głowy.
Agata poprawy samopoczucia życzę.
U mnie nadal bez zmian, ciągle 2w1. Póki co jeszcze się za mocno nie stresuje, ale jak nic się nie ruszy do T+7 to zacznę się martwic, że przenoszę. Wywołanie ustawili mi na 14tego wieczorem.

hej padł mi laptop mam okazję krótką więc piszę
najpierw dziękuję dziewczyny za kciuki i gratulacje:tak:
kamilalopez trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno powodzenia:tak::tak::tak:
wszystkie pozdrawiam was bardzo serdecznie!!!!
mały rośnie jak na drożdżach jużpo pięciu dniach przebił wagę urodzeniową jest przesłodki kochany a ja czuję się spełniona jako potrójna mamuśka:-)
co do porodu to lepszego nie mogłam sobie wymarzyć:-p dzień wcześniej zaliczyłam 40 min ostrego marszu naprawdę hot spicy curry i sexik obudziłam się następnego dnia rano po 7 pięknie się oczyściłam w toalecie do porodu zobaczyłam lekką krew na władce 15 po 7 pierwszy skurcz za 3 minuty następny:-D przed 9 byłam w birth centre skurcze już były poniżej minuty zdążyły nalać wody do basenu:tak: i 10.20 mały był z nami. Super atmosfera super położne wieczorem wróciłam już do domu. Małemu pępowina odpadla wczoraj trochę jeszcze bolą mnie cycki ale jest coraz lepiej jak tylko będę miała kompa to od razu się melduję:tak::tak::tak:

karis az pieknie sie czyta takie posty :-D, tyle radosci z nich plynie. Po Twoich postach widac jaka jestes szczesliwa :tak:. Porod mialas w basenie, zawsze chcialam tak rodzic ale mi to nie pisane :zawstydzona/y:.

Karis super ze tak szybko Ci poszlo.Jak tam dzieciaczki,a szczegolnie Amelka bo ona najmlodsza-jest zazdrosna? Ja myslalam ze po poniedzialku juz nie moglas rodzic w birth centre tylko w szpitalu-tak cos pisalas.Jak porod w wodzie?Faktycznie mniej boli?Pozdrowienia dla calej szczesliwej rodzinki:-) A i nie zapomnij wrzucic nam jakiejs fotki bo jestesmy ciekawe jak maluszek wyglada;-)

karis gratulacje :-) ciesze się że Ty się cieszysz :tak: pozytywny post i zazdroszczę porodu w wodzie!!
magda.uk oj dopiero teraz zobaczyłam że Ty juz po terminie :-) życzę Ci żeby Maluszek szybciutko wyskakiwał!
mamcia u nas długie rozmyślania były kiedy drugie dzieciątko.. bo do pracy mi się nie opłaca wracać, a Amande oddać na cały dzień do przedszkola to raz że nie chce a raz że to też nam się nie opłaca, nie dostaniemy dofinansowania i za drogie przedszkole :-( jesteśmy w kropce. Narazie czekamy, może uda się z drugim bobaskiem. Z Amandą udało nam się w 6 cyklu.

My siedzimy nadal w domu, doczytałam że te bakterie mozna jeszcze roznosić do 7 dniu po. A ja naprawdę nie życze nikimu żeby nie mógł sie ruszyc z ubikacji na krok :no: jedyny plus tego wymiotowania i biegunki to to ze w jeden dzień spadło mi 3 kg :-D

reklama
agatakat no wlasnie u mnie miedzy dziecmi jest 5 lat roznicy, nie chce zeby znowu byla taka duza przerwa ze Kacper bedzie mial 10 lat jak urodze. Dlatego pomyslalam albo teraz albo odpuszaczam, sama juz nie wiem :zawstydzona/y:. Zreszta co bedzie to bedzie ;-). Kacper chce braciszka, jest opiekunczy i naprawde super z niego brat ;).
Co do ospy to juz o wiele lepiej bo nie swedzi :tak:.

Do góry